Bianca Roman i-a cucerit pe bărbații care se uitau în emisiunea „Insula Iubirii” cu formele ei de invidiat și cu lipsa ei de inhibiții când venea vorba de afișarea formelor ei de invidiat.

De-a lungul timpului, devenit o prezență activă în showbiz-ul românesc, mulți dintre bărbații celebri din domeniu înghesuindu-se să îi facă curte. Iar printre aceștia s-a numărat și regretatul Marcel Toader, pe vremea când divorțase de Maria Constantin cu un scandal uriaș.

Vestea care i-a șocat pe fanii ei a fost cea că are un copil. Bianca Roman a mărturisit în repetate rânduri că își dorește un bărbat care să îi fie ca un tată fetiței sale și se pare că l-a găsit pe cel potrivit. Este vorba despre un politician din Brașov, Alexandru Neacșu, consilier local, și vrea să îl facă ”bărbat așezat la casa lui”.

De când au decis să se afișeze împreună, ispita Bianca Roman este nedespărțită de el, mergând, alături de fiica ei, în tot felul de mici excursii în apropierea Brașovului, cei trei părând extrem de fericiți împreună, iar micuța fiică a vedetei de la ”Insula Iubirii” încântată de prezența masculină din viața mamei sale.

Au ieșit în Centrul Vechi. (…) Bianca era chiar încântată de felul în care Marcel s-a purtat cu ea, iar Marcel… Marcel era în al nouălea cer.”, spunea acum ceva timp o sursă despre ei.