Marcel Pavel si-a deschis sufletul dupa cea mai grea cumpana din viata lui. Artistul a vorbit despre cum s-a aflat la un pas de moarte. Acum se afla in afara oricarui pericol, insa nu poate uita momentele de groaza prin care a trecut. Cantaretul a trecut prin clipe grele in urma cu o luna. Pe langa boala extrem de grava cu care se confrunta a avut de a face si cu critici venite chiar din partea publicului sau.

Reclamă

Marcel Pavel a fost sincer cu cei care il urmaresc si le-a povestit acestora pas cu pas prin ce trece. Daca la inceput era optimist si se astepta ca boala sa nu il afecteze atat de tare, pe masura ce timpul trecea lucrurile s-au complicat. In timp ce se afla in spital, artistul a fost la un pas de moarte. La un moment dat, cantaretul nu a mai putut respira de unul singur. Asadar a fost nevoie de o mască de oxigen pentru a-l putea tine in viata pe indragitul artist.

Medicii au facut eforturi uriase pentru a-l salva pe Marcel Pavel, la fel cum se intampla in toate cazurile cu pacienti infectati cu coronavirus. Artistul a avut parte si de multa sustinere emotionala. Prietenii si familia au fost langa el pentru a il ajuta sa treaca peste aceste momente grele. Din pacate, cantaretul a avut parte si de multa energie negativa din partea celor care l-au acuzat ca ar fi fost plătit sa minta ca este bolnav.

Reclamă

Marcel Pavel, adevarul despre zilele petrecute in spital

„Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emoțională extraordinară acum – în spital am avut-o foarte echilibrată, de neexplicat. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv”, a declart Marcel Pavel în cadrul unei emisiuni de televiziune.