Marcel Pavel a fost externat, după ce a fost internat câteva zile la spitalul Matei Balș din Capitală. Artistul a fost diagnosticat în urmă cu trei săptămâni cu noul virus. De atunci, artistul nu a mai ieșit din spital. Între timp, starea lui de sănătate a început să se îmbunătățească și este în afara oricărui pericol. Dimineață, Marcel Pavel a fost exernat și s-a întors sănătos acasă.

Cântărețul a urmat o serie de tratamente riguroase, care l-au ajutat să se vindece atât de coronavirus, cât și pneumoniile dobândite la filmări. Din câte au spus apropiații îndrăgitului cântăreț, în spital nu i-a fost deloc ușor artistului. Doar că el a preferat să nu vorbească pe marginea acestui subiect. Cel mai important pentru fanii lui este că acum artistul este în afara oricărui pericol.

Marcel Pavel a fost externat

Din păcate, internarea în spital nu a fost singura problemă a artistului. Artistul a pierdut extrem de mulți bani în această perioadă dificilă și nu știe cât mai poate rezista așa. El și familia lui trăiesc acum doar din economii și nu este deloc plăcut. Cântărețul este conștient că la un moment dat, acestea se vor termina și nu va mai rezista deloc.

”Cel mai important lucru este acela că se simte bine, că nu mai are stările acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri. titul este în regulă și Marcel poate să revină la viața normală de familie, dar și cea profesională.”, au povestit prietenii lui Pavel.

„Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați.” a spus Marcel Pavel.