Află ce afirmații a făcut Mara Bănică despre Cristian Mitrea.

Mara Bănică a fost eliminată din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzată la PRO TV. Nici bine nu a revenit din Republica Dominicană, căci jurnalista a fost prezentă în cadrul emisiunii „La Măruță”.

CITEȘTE ȘI – Mara Bănică, îndrăgostită până peste cap. Ce vedetă din showbiz-ul românesc i-a furat inima jurnalistei. VIDEO

Ei bine, invitata lui Cătălin Măruță a făcut declarații șocante cu privire la unul dintre foștii săi colegi de concurs. Este vorba despre luptătorul MMA, Cristi Mitrea. Mara Bănică spune că acesta este un tip violent, iar uneori chiar se temea să nu fie agresată.

De acest lucru nu se temea doar Mara Bănică, ci și ceilalți concurenți ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Mara Bănică: „Cred că are niște probleme mari comportamentale”

@tania_plesa1

Mitrea [email protected]🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 #cristimitrea #mara #moldova #chisinau #viralvideo #viralromania #taniaplesa1 #romania #2022 #viral #GameTok

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

„Mie îmi era frică de Mitrea. Zic: dacă mi-o dă? Coleguțul, necoleguțul, să mă ierte Dumneze, are niște probleme .. (..) În rest, un băiat citit, ăsta e meritul lui,  un băiat deștept, dar cred că are niște probleme mari comportamentale. Tuturor ne era frică, până acolo nu mă duc acolo..mă duc să mă bat cu șerpii, nu mă duc să mă bată Mitrea.” a declarat Mara Bănică în cadrul emisiunii „La Măruță”

În momentul în care a fost eliminată, Mara Bănică a declarat că și-ar fi dorit să mai stea în emisiune. Cu toate acestea, a fost fericită că se întoarce în România la familia sa.

„Îmi pare tare rău! Voiam să mai stau! Adică mă bucur că merg acasă la copii, dar voiam să mai stau. Am trecut prin toate emoțiile: am râs, am plâns, dar mi-a plăcut. Până la urmă suntem o pată de sânge care vorbește. M-am împins, m-am împuns, m-am certat, iar am râs… Asta e.” a spus Mara Bănică după ce a fost eliminată din emisiunea „Sunte celebru, scoate-mă de aici”

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.