Revenirea pe micile ecrane a fost cu răsunet datorită dezvăluirilor pe care chiar bruneta le-a făcut

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste de la noi din țară. Vedeta TV a apărut multă vreme pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Acces direct”, de la Antena 1. După o perioadă lungă de timp în care a lipsit de la televizor, pentru că a avut o sarcină dificilă și a stat mai mult în casă, Mara a revenit în atenția publicului. Jurnalista a fost așteptată cu sufletul la gură de fanii ei, cei care au urmărit-o, în tot acest timp, pe rețelele de socializare. Iată cele mai noi informații despre îndrăgita vedetă.

Bărbatul pe care bruneta l-a iubit în secret

Invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mara Bănică a luat parte la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Astfel, pe lângă dezvăluirile referitoare la viața după nașterea celui de-al doilea copil, jurnalista a fost nevoită să scoată la iveală detalii mai puțin cunoscute de către publicul larg. Aceasta a mărturisit cine este bărbatul de care a fost îndrăgostită de-a lungul timpului.

„Mihai Morar. Atunci când îl plăceam eu foarte tare nu a știut asta. Mă uitam fascinată la el. Ulterior i-am spus cât de îndrăgostită am fost”, a declarat Mara Bănică.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina


Întrebată cu ce bărbat din showbiz s-ar căsători, dacă ar fi obligată, jurnalista nu a stat pe gânduri. Ea a mărturisit că ar îmbrăca rochia de mireasă pentru Ion Țiriac. Asta pentru că este un bărbat bogat, menționând astfel că de la o vreme, femeia se deșteaptă.

Mara Bănică este o femeie fericită. Fără dar și poate, s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește și a devenit mamă de fetiță. Jurnalista a mărturisit că și-a dorit să nu aibă niciun ajutor în creștere fetiței. Ea s-a ocupat exclusiv de micuță în primele sale șase luni de viață. Totodată fiul vedetei, Dima, îi aduce multă bucurie cu rezultatele școlare pe care le-a înregistrat.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii