Mihai Mitoșeru și Noemi au surprins pe toată lumea când au anunțat, la finalul lui 2019, că aleg să meargă pe drumuri separate. 

Au trecut trei ani de când Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat, după o relație care a durat 13 ani. La vremea respectivă, prezentatorul tv mărturisea că suferă enorm după despărțirea de cea care i-a stat alături atâția ani. El spunea că regretă unele decizii pe care le-a luat și spera că într-o bună zi se va împăca cu Noemi. De aceeași părere este și mama lui, Camelia Mitoșeru, care vrea cu orice preț ca fiul ei și fosta noră să fie din nou împreună. 

Mihai Mitoșeru a suferit enorm după despărțirea de Noemi

În 2019, Mihai Mitoșeru susținea că decizia de a se despărți de Noemi a fost una dintre cele mai necugetate hotărâri pe care le-a luat vreodată. Cei doi s-au cununat civil în anul 2015, iar în anul 2019 au decis să se despartă la notar.

Aș fi vrut să nu existe. Am divorțat..că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, am fost fraier, declara Mihai Mitoșeru, în cadrul unei emisiuni tv.

foto: arhivă personală

Mama lui speră că se va împăca cu fosta soție

Cu toate că au trecut aproape trei ani de la separare, mama lui Mitoșeru speră în continuare că cei doi vor relua relația. De curând, Camelia Mitoșeru a vorbit deschis despre situația amoroasă a băiatului său. Femeia a dezvăluit că prezentatorul tv nu a mai avut nicio relație serioasă după divorțul de Noemi.

„Cățelușa e la Noemi. A venit ea și a luat-o. A mai luat-o acum vreo săptămână, după trei ani de la divorț, acum a luat și ea, în sfârșit, cățelușa, deci înseamnă că este pe drumul cel bun.

Faptul că e și ea singură, e și el singur. Și ea m-a sunat de ziua mea, deci suntem în relații foarte frumoase. I-a dat mesaj, ce a spus el, așa știu eu. S-ar putea să da, nu știu, dar din moment ce nu e în stare să își facă o relație solidă, s-ar putea.  Multe cunoscute (n.r femei care îl plac)”, a mărturisit Camelia Mitoșeru, pentru Antena Stars.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.