Reclame

Au trecut 22 de ani de când Mihai Mitoşeru și-a pierdut viitoarea soție, într-un tragic accident rutier. Incidentul s-a petrecut pe 2 iulie 2000, când Matiz-ul în care se aflau cei doi s-a rostogolit de șase ori la ieșirea dintr-o localitate din județul Călărași. Din păcate, iubita de la acea vremea a prezentatorului tv, Cristina Ducă, a murit. Mihai Mitoșeru și-a revenit complet în urma accidentului. Recent, prezentatorul tv a rememorat clipele tragice prin care a trecut la vremea respectivă. 

Reclame

Mihai Mitoşeru a vorbit despre Cristina Ducă, logodnica moartă într-un accident de mașină

Mihai Mitoşeru a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea logodnicei sale, Cristina Ducă. Deși au trecut 22 de ani, prezentatorul tv este și acum chinuit de amintirile dureroase. Inițial, Mitoșeru a declarat că nu el a condus mașina, însă în 2002, când s-a finalizat ancheta, procurorii au concluzionat că el se afla la volanul Matiz-ului.

„M-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață.

M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc. Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu.

Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci. Mă scotea în oraș Mircea Badea cu forța, Teo Trandafir mă suna să mă întrebe ce am nevoie. Sunt momente când te superi pe Dumnezeu, pentru că noi, oamenii, nu înțelegem, suntem egoiști.Ar trebui să-I mulțumim, de fapt, și pentru fapul că ne trezim dimineața și suntem sănătoși. Viața mea a fost, într-adevăr, ca o roată, când bine, când rău.”, a povestit prezentatorul tv, potrivit VIVA!

foto: arhivă personală

Ce spunea tatăl tinerei despre prezentatorul tv

Din păcate, tatăl Cristinei nu l-a putut ierta pe Mihai Mitoșeru nici până în ziua de astăzi că i-a ascuns adevărul despre decesul fiicei sale.

Reclame

„Nu l-as fi invinovatit pe Mihai daca nu exista lasitatea lui si a mamei sale, care i-a facut sa-mi invinovateasca copilul! Nu pot sa iert ca imediat dupa accident nu m-au sunat sa-mi spuna. Au vorbit intre ei, prin telefon, 50 de minute. Aveam puterea sa trec peste durerea de tata care-si pierde copilul – accidente d-astea au loc! – dar el si mama lui m-au mintit. Mihai nici macar nu si-a cerut iertare. In schimb, m-au balacarit prin ziare”, spunea Ștefan Ducă.

Reclame