Mădălina Pamfile a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta, în vârstă de 28 de anEa a ținut să precizeze că nu a fost descalificată

Mădălina Pamfile, noi detalii după ce a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Mădălina Pamfile, noi detalii despre plecarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ea a fost nevoită să plece de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, din cauza problemelor de sănătate. Bruneta s-a infectat cu coronavirus, lucru care a împiedicat-o să mai defileze la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

captură Kanal D

Invitată recent în emisiunea ”Teo Show”, Mădălina Pamfile a venit cu noi declarații referitoare la plecarea sa din competiție.

”Mi-a părut rău așa că îmi doream să ajung până la final, dar nu am avut ce să fac. Atunci când călătorești și intri în contact cu alți oameni, te aștepți că se poate întâmpla. Vreau să lămuresc chestia asta, pentru că multă lume a zis că de ce nu am intrat în carantină atât eu, cât și colegele mele de platou. Noi avem câteva zile o pauză între filmări.

Eu am plecat din țară cu test negativ, iar când m-am întors a ieșit pozitiv. De aceea nu au zis nimic în a doua emisiune pentru că am repetat testul și trebuia să așteptăm ca să confirm 100% că sunt pozitivă și nu puteam să părăsesc țara respectivă. Colegele mele nu au intrat în contact cu mine pentru că eu când am plecat mi-a ieșit testul negativ”, a declarat Mădălina Pamfile, în direct, la ”Teo Show”.

Mădălina Pamfile a vorbit deschis și despre fostele ei colege de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

”Viviana mi se pare o fată inteligentă, are cuvintele la ea. Adina Halas mi se pare o femeie din toate punctele de vedere. Când ea vorbește, toată lumea ascultă, știe să se impună. Anda Adam mi se pare o fată bună, nu mă așteptam. Era cea mai cunoscută dintre noi. Îți punea la dispoziție tot ce avea… Raluca Dumitru mi se pare dezinvoltă și poate să facă față oricărei situații”, a mai adăugat aceasta.

Mădălina Pamfile s-a certat cu Nicoleta Dragne, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

În timpul competiției de la Kanal D, Mădălina Pamfile a avut mai multe conflicte cu Nicoleta Dragne, fostă ispită la Insula Iubirii. Nicoleta Dragne a făcut afirmații defăimătoare la adresa Mădălinei Pamfile.

„Oamenii cred că tu stai cu un moș. Ori că stai cu el pentru bani. Ai ținut atâtea discuții că ești deranjată. Ai zis că nu vrei să se știe despre situația ta financiară. Le judecai pe fete și apoi te-ai dus la testimonial spunând că oricum te plimbi cu iahtul iubitului tău”, a spus Nicoleta Dragne.

„În primul rând, iubitul meu nu este milionar. Eu am vrut să transmit un mesaj celor de acasă legat de această situație’, a răspuns Pamfile.