Mădălina Pamfile era una dintre cele mai bune concurente din sezonul acesta de „Bravo, ai stil! Celebrities”. Deși avea toate șansele să plece cu marele premiu acasă, se pare că astrele nu s-au aliniat în favoarea ei. După mai multe zile în care a lipsit de la filmări, Ilinca Vandici a făcut marele anunț despre Mădălina Pamfile.

Săptămâna a început cu stângul pentru concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Mădălina Pamfile nu s-a aflat pe scaunul ei, iar asta a ridicat multe semne de întrebare. Inițial, adversarele ei au crezut că este vorba despre o glumă, dar lucrurile s-au dovedit a fi cât se poate de reale. Mădălina era una dintre concurentele care s-au aflat mereu pe primele poziții, așa că nimeni nu a înțeles de ce s-a retras din concurs.

Mădălina Pamfile a renunțat la competiție din cauza problemelor de sănătate?

Potrivit anunțului făcut de Ilinca Vandici, se pare că Mădălina a fost nevoită să plece peste hotare pentru a-și rezolva anumite probleme de familie. La scurt timp după ce a plecat, vedeta a anunțat producția că nu se mai poate întoarce. Se pare că Pamfile a fost infectată cu Covid, iar asta a împiedicat-o să vină să mai defileze la „Bravo, ai stil! Celebrities. Chiar dacă s-a retras din emisiune, asta nu înseamnă că vedeta nu are surprize pentru fanii ei. Mădălina Pamfile i-a anunțat pe toți cei care o urmăresc că, în curând, își va deschide propriul salon și îi așteaptă pe toți acolo.

„După cum ați aflat, drumul meu în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate.  Vă mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu în competiție. Nu mă ațteptam să primesc atâta energie bună din partea publicului. Vă mulțumesc, vă mulțumesc că ați rezonat cu mine! Vă promit multe surprize, multe lucruri noi. Sunt sigură că o să vă placă! Lucrăm la proiectul meu, un salon ce va avea lansarea foarte curând.” a transmis Mădălina Pamfile.