Joi la prânz, 23 iunie, Lupu Rednic a fost implicat într-un accident de mașină, într-o zonă centrală a Capitalei. Solistul de muzică de petrecere se întorcea acasă, când mașina pe care o conducea a intrat într-un stâlp. Ce a pățit artistul? 

Lupu Rednic și-a făcut praf bolidul de lux

Clipe de groază pentru Lupu Rednic! Cântărețul de muzică populară a făcut accident cu bolidul de 100.000 de euro. Din fericire, el nu a pățit nimic, însă vehiculul de lux s-a făcut praf la impact. După ce a trecut prin momente cumplite, Lupu Rednic a povestit cum s-a întâmplat întregul incident.

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.

Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri! După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!”, a povestit Lupu Rednic, pentru Playtech.ro.

foto: arhivă personală

De ce nu și-au dorit copii Cornelia și Lupu Rednic

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi din țară. Au o carieră artistică așa cum mulți doar visează și se mândresc cu un talent ieșit din comun. Cu toate acestea, cei doi artiști nu au adus pe lume niciun copil cu toate că sunt împreună mai bine de 3 decenii.

„Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei.”, a mărturisit Cornelia Rednic în cadrul unui interviu.