Cu toate că au o căsnicie de aproape 30 de ani, Cornelia și Lupu Rednic nu au avut copii. Acum totul a ieșit la iveală, iar adevărul l-au spus chiar ei.

Cornelia și Lupu Rednic forează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi din țară. Au o carieră artistică așa cum mulți doar visează și se mândresc cu un talent ieșit din comun. Cu toate acestea, cei doi artiști nu au adus pe lume niciun copil cu toate că sunt împreună mai bine de 3 decenii. Adevărul îl aflăm chiar de la ei!

Care este motivul pentru care artiștii Cornelia și Lupu Rednic nu au avut copii? Probabil această întrebare se află pe buzele multor curioși, având în vedere faptul că soții sunt împreună de aproape 30 de ani. Se pare că în ceea ce îi privește, acest lucru a fost o alegere.

Carismaticul cuplu format dintre Cornelia Rednic (are o vârstă de 44 de ani) și Lupu Rednic (iar el, 51) se mândresc cu o căsnicie așa cum multe cupluri din lumea mondenă și-ar dori. Aceștia și-au petrecut, până acum, 30 de ani de când sunt împreună și pare că îi vor mai prinde mulți ani împreună de acum înainte. Cu toate că se înțeleg foarte bine și se iubesc la fel de mult ca în prima zi, cei doi artiști au ales să nu aibă copii. Care este motivul pentru care au luat această decizie? Se pare că lucrul care a pus o berieră între ei și un copil a fost cariera.

De ce nu au avut copii Cornelia și Lupu Rednic? Acum s-a aflat adevărul

„Am ales să nu facem copii”

Cei doi au o poveste de dragoste tocmai de când Cornelia se afla încă în liceu în clasa a 10-a. De atunci, aceștia își trăiesc viața unul lângă celălalt.

„Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei.”, a mărturisit Cornelia Rednic în cadrul unui interviu.

Se pare că artista chiar a renunțat la școală pentru soțul său, Lupu Rednic. Aceasta și-a continuat liceul după ce și-a dat seama că a făcut o greșeală când a renunțat la studii. Mai mult decât atât, a urmat chiar și o facultate.

„Eu după clasa a 10-a am renunţat la şcoală, eram măritată. Am terminat clasa a X-a şi eu m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând.”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.