Începând cu sfârșitul anului 2021 și tot parcursul anului 2022, România a fost complet dată peste cap. Valul de scumpiri a afectat dur românii. Toate domeniile au suferit modificări radicale de prețuri, cum ar fi imobiliarele, industria auto, industria cosmetică dar și cea alimentară.

Aceste schimbări le simt și românii, în magazine. Pentru cumpărături pe care în urmă cu doi ani cheltuiam, să spunem, în jur de 200 de lei, anul acesta dăm pe aceleași produse suma de 400 de lei. Prețurile s-au dublat, ba chiar, în unele cazuri acestea s-au triplat. Se pare că și produsele BIO s-au scumpit, iar lucrurile nu se opresc aici.

CITEȘTE ȘI: Dezastru total în România! Se scumpesc din nou produsele de bază: Cât va costa un litru de lapte

Scumpiri uriașe, salarii mici

Situația economică a românilor este foarte gravă. Fiindcă scumpirile nu se mai opresc, iar salariile rămân la același nivel, oamenii sunt nevoiți sa aleagă cele mai ieftine produse de pe raft. De asemenea, aceștia și-au limitat cantitățile de produse.

Dacă înainte de scumpiri oamenii își mai permiteau să cumpere produse bio, cu siguranță anul acesta nu se vor mai apropia de ele. Conform noilor informații, în curând, produsele bio nu mai sunt atât de cumpărate de români. Producătorii se confruntă cu alterarea acestor produse, din cauza faptului că nu mai sunt cumpărate din marile magazine.

Lovitură totală pentru milioane de români! Aceste produse se vor scumpi cu 50% Colaj Substantial

Produsele BIO se scumpesc cu 50%

Cu siguranță nici nu vor mai fi cumpărate. Se pare că începând cu săptămâna viitoare, produsele bio se vor scumpi enorm. Mai clar, un borcan de zacuscă, de exemplu, ar putea costa și cu 22 de lei mai mult, comparativ cu prețul din prezent.

Produsele bio se vor scumpi cu 50%. Acest lucru îi va afecta cel mai mult pe producători, fiindcă românii nu își mai permit să cumpere astfel de produse.

Românii sunt într-o situație gravă. Criza sanitară generată de pandemia de coronavirus, dar și războiul ce se poartă la granițele țării au afectat întreaga lume, atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere financiar.

Pe lângă prețurile uriașe la alimentele de bază, românii se confruntă și cu facturi colosale la energie. Momentan nu se prevăd zile bune în viitor.