Loredana Chivu se pregătește să facă primul pas.

Loredana Chivu a început anul cu dreptul, din punct de vedere sentimental. Fosta asistentă TV a fost cerută de soție și se pare că răspunsul a fost unul afirmativ. Astfel, după ce iubitul ei a făcut primul pas, multă lume se întreabă când vor ajunge în fața altarului. Ei bine, răspunsul a venit chiar de la blondină.

Loredana Chivu a fost una dintre cele mai admirate asistente TV. Seară de seară, alături de Ana Maria Mocanu, Loredana destindea atmofera în emisiunea lui Dan Capatos. Vremurile acelea sunt de domeniul trecutulu, căci acum, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor. Sau, cel puțin, nu mai este la fel de activă.

Loredana Chivu și-a găsit alte preocupări, iar pentru care le este dor de ea, vedeta postează constant imagini amețitoare pe Instagram. Social media a rămas principalul canal de comunicare cu fanii ei. Tot de acolo, urmăritorii ei au aflat că blondina nu mai este burlăcită demult. Ba chiar a fost cerută de soție cu o bijuterie impresionantă, de peste 80.000 de euro.

Loredana Chivu, primele declarații despre nuntă. Vedeta a fost cerută de soție chiar de ziua ei
social media

Loredana Chivu este în al nouălea cer

Dacă înainte viața ei era pusă pe tavă pentru public, acum, Loredana este mult mai rezervată. Fosta asistentă TV nu a dezvăluit deloc identitatea celui care o face fericită și, cel mai probabil, nici nu o va face prea curând.  Prietenii i-au respectat decizia, iar de la ziua vedetei, nu a fost publicată nicio imagine cu partenerul ei.

În schimb, vestea că a fost cerută de soție a circulat cu viteza luminii. Loredana Chivu a confirmat totul, dar nu a dat prea multe din casă. Iar cât despre subiectul legat de nuntă, preferă ca astfel de aspecte să rămână private, pentru binele relației ei. Totuși, a recunoscut că se gândește serios să îmbrace rochia de mireasă cât mai curând, semn că nunta este destul de aproape.

„Ca orice femeie e normal că mă gândesc la nuntă. Dar, în momentul de față, e exclusă această variantă pentru că eu consider că mai am multe de făcut înainte să fac vreun pas. Lucrurile vor veni toate la timpul potrivit. Momentan, lucrurile sunt foarte bine așa cum sunt.

Până când nu o să mă vedeți măritată, și cu siguranță atunci o să vedeți tot evenimentul și așa mai departe, consider că ceea ce se întâmplă pe plan amoros în viața mea trebuie să țin pentru mine”, a spus Loredana Chivu, în exclusivitate, pentru spynews.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.