Loredana Chivu și-a luat „adio” de la burlăcie.

Loredana Chivu a lipsit în ultima perioadă din lumina reflectoarelor, dar a avut motive solide. Vedeta s-a concentrat mai mult pe partea personală, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Începând de azi, blondina nu mai este burlăcită, iar asta pentru că a fost cerută de soție.

Loredana Chivu poate spune că a îmbinat utilul cu plăcutul. Recent, diva și-a serbat ziua de naștere, iar invitații au fost aleși pe sprânceană. Vedeta a avut parte de multe surprize, însă, cel care a reușit să o lase fără cuvinte a fost chiar iubitul ei. Loredana nu a vorbit prea mult despre partenerul ei, dar cel mai recent gest făcut de el nu mai are nevoie de nicio prezentare.

De la ziua Loredanei nu au lipsit nici cele mai bune prietene ale ei, Daniela Crudu și Ana Maria Mocanu. Simona Trașcă a completat și ea grupul de prieteni, iar distracția a durat până în zori. Atmosfera a fost întreținută de nimeni alții de Luis Gabriel și Adrian Minune. Mama Loredanei a fost o prezență discretă la petrecere, la fel ca și iubitul ei.

Loredana Chivu este în culmea fericirii

Deși a fost surprinsă cu un buchet de enorm de trandafiri albi și un inel, fosta asistentă TV nu a vrut să îl arate publicului pe iubitul ei. Potrivit celor prezenți la petrecere, bărbatul a cerut-o pe Loredana de soție cu o bijuterie impresionantă pe care a dat o avere. Mai exact, peste 18.000 de euro a plătit pentru inelul de logodnă al divei.

În fața unei asemenea bijuterii, Loredana Chivu nu avea cum să ofere un alt răspuns decât cel afirmativ. Imediat după ce i s-a pus inelul pe deget, fosta asistentă TV s-a lăudat pe rețelele sociale la fanii ei. Urmăritorii blondinei s-au bucurat enorm pentru ea și au copleșit-o cu zeci de comentarii.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.