Lore lovește din nou! Vezi cum s-a filmat pe plajă....ipostaze aproape demne de filmele pentru adulți!

Loredana  Chivu s-a făcut din nou remarcată pe rețelele de socializare după ce s-a pozat în ipostaze extrem de provocatoare. Probabil în timp ce toată lumea stătea relaxată pe șezlong, ce să vezi… EXPLOZIE! Lore a devenit neliniștită și a început să-și filmeze formele apetisante din cap până în picioare.

Loredana Chivu șochează din nou cu ipostaze provocatoare!

Cu siguranță aceste imagini sunt interzise minorilor! Urmează un „tablou” inedit la care toți masculi visează. Sigur că de-a lungul timpului a pus inimile pe jar tuturor bărbaților și le-a ridicat de fiecare dată temperaturile. Însă, de data aceasta, va fi șoc pentru toată lumea.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru care i-a acoperit doar o mică parte din zonele intime, Lore s-a filmat din cap până în picioare, dezbrăcându-se și de această dată de inhibiții. De fapt, când vreodată a avut blondina noastră rușine că se afișează sumar îmbrăcată, sau chiar dezbrăcată? Cert este că priveliștea a încântat privirile tuturor, chiar dacă a fost și dur criticată.

 

@loredanachivu #summer #🖤 #🔥 #5pasidebine #misiuneatiktok #foryou #fyp #fy ♬ Sweetest Pie – Megan Thee Stallion & Dua Lipa

Loredana Chivu ignoră gurile rele și continuă să se afișeze erotic

Ea, diva lungită alene pe șezlong a făcut spectacol pe litoral, iar asta e tot ce contează. Unde mai pui și faptul că fosta asistentă Tv îi consideră invidioși pe cei care o atacă. Practic Lore a noastră merge pe premiza că gura lumii n-o astupă decât pământul.

În fond și la urma urmei, ce-i pasă ei, atât timp cât continuă să publice imagini aproape demne de filmele XXX. Diferența o mai face doar un slip, căci în rest…Deși un slip care are și el rolul lui,  altfel unde ar mai fi imaginația burlacilor care o „savurează” pe Lore din priviri?

Să nu uităm de bustul generos pe care blondina nu uită niciodată să-l scoată la înaintare, indiferent de ținuta pe care o poartă. Pe semene că… în afară de fundul bombat și formele apetisante, vedeta e taaare mândră și de sânii ei.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.