Loredana Chivu vrea să atingă perfecțiunea și nu se uită la bani când vine vorba de aspectul fizic.

Loredana Chivu este una dintre asistentele TV cu ștate vechi în lumea mondenă. Blondina, împreună cu Ana Maria Mocanu făceau senzație în fiecare seară în dreapta lui Dan Capatos. Acum, Loredana nu mai este la fel de activă în lumina reflectoarelor, dar fanii o pot admira pe Instagram.

Loredana Chivu își răsfață mereu fanii cu cele mai incendiare poze. Vedeta a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă, schimbări care o fac să se simtă mult mai bine în propria piele. Blondina a investit bani și energie pentru ca aspectul ei fizic să fie exact așa cum și-a dorit din totdeauna.

Intervențiile ei sunt mai mult decât vizibile și, tocmai de aceea, nici nu a încercat vreodată să le ascundă. Loredana Chivu și-a asumat fiecare „artificiu” la care a apelat și a vorbit cu mândrie despre fiecare astfel de investiție. Ba mai mult, diva susține că va mai apela la bisturiul esteticianului ori de câte ori va simți ca este nevoie.

Loredana Chivu nu se mai ascunde. Câți bani „sparge” vedeta, lunar, pe micile intervenții
Instagram

Loredana Chivu dă un ban, dar stă în față

De-a lungul timpului, Loredana Chivu a bifat câteva operații estetice destul de costisitoare. Implantul mamar, dar și intervențiile la nivelul feței au făcut-o pe vedetă să bage mâna adânc în buzunar. Dar Loredana Chivu nu s-a oprit aici. Diva a mers mult mai departe și a apelat și la proceduri care o ajută să se mențină în formă.

Astfel, pe lângă operațiile propriu-zise, Loredana plătește o groază de bani și pe tratamentele de înfrumusețare. Întrebată la ce sumă se ridică astfel de cheltuieli pe parcursul unei luni de zile, vedeta nu are un răspuns concret.

Investițiile Loredanei diferă de la o lună la alta, în funcție de necesitățile care se ivesc. Având în vedere că vrea să atingă perfecțiunea, aceasta sigur nu se va opri până când nu va fi pe deplin mulțumită de aspectul ei fizic.

@diana.blogger #tiktok #fyp #bucurestiromania🇷🇴 #viral #chisinaumoldova #dianablogger #loredanachivu ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.