Vedeta a pierdut câteva kilograme și nu ezită să se afișeze pe rețelele de socializare în cele mai provocatoare ipostaze

Loredana Chivu s-a confruntat ca multe alte vedete din showbiz cu kilogramele în plus. La un moment dat, diva se îngrășase vizibil, iar acest lucru i-a adus multe critici mai ales în mediul online. Focoasa dansatoare a decis să facă o schimbare și s-a pus pe slăbit. Astfel, Loredana și-a recăpătat acum silueta care a consacrat-o. În acest sens, vedeta nu ratează nici un moment pentru a-și pune în evidență fizicul de invidiat.

Cum a reușit blondina să slăbească

Sursa foto: Instagram

Loredana Chivu face bani din imagine, astfel că are extrem de multă grijă de modul în care arată. Perioada în care și-a rotunjit formele a fost una de-a dreptul stresantă pentru vedetă. Focoasa dansatoare era intens criticată pentru faptul că își modifica fotografiile pentru a părea mai slabă.

Toate acestea au determinat-o pe Loredana să ia situația în mâini și să se pună pe slăbit. Cândva recunoscută pentru talia extrem de subțire pe care o avea, blondina a vrut să ajungă din nou la aceeași imagine.

Cu multă determinare, în doar câteva săptămâni, Loredana a slăbit și a reușit să se tonifieze. Blondina a mers des la sala de fitness și a avut multă grijă la capitolul alimentație.

Pozează extrem de provocator

Dintotdeauna mândră de formele ei, Loredana nu ratează nici o oportunitate de a-și pune pe jar urmăritorii. Mai ales după ce a slăbit, blondina postează numeroase fotografii  îndrăznețe în mediul online.

Recent, Loredana a publicat pe Instagram o imagine nouă. Cu părul împletit, cu un machiaj proeminent și vizibil mult mai slabă, blondina arată spectaculos. Cum era de așteptat, fanii s-au întrecut în a-i transmite numeroase aprecieri.

Își ține iubitul ascuns?

De mai bine de 4 ani, Loredana nu a mai apărut public la brațul vreunui bărbat. După ce și-a încheiat relația în care și-a acuzat partenerul de agresiune, dansatoarea a fost mult timp singură. De un an, Loredana primește cadouri scumpe de la un bărbat misterios. Unul dintre cele mai substanțiale constă într-un superb Lamborghini Urus.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.