Loredana Chivu nu mai este la fel de prezentă pe micile ecrane de când s-a mutat în online. Totuși, din când în când, blondina semnează prezența la evenimentele exclusiviste, mai ales dacă sunt organizate de prietenii ei. Recent, Bassam, hairstylistul preferat al vedetelor a dat un party de zile mari, unde a fost prezentă toată spuma Capitalei.

Loredana Chivu este o apariție la fiecare eveniment la care se duce. Vedeta își studiază cu atenție ținuta și vrea să întoarcă toate privirile asupra ei. Fix asta s-a întâmplat și acum, când a ales să meargă la „Extra-Vogue-ntza”, gala organizată de Bassam. Cei care o urmăresc de ceva timp de vedetă, au observat ceva ciudat la aspectul ei fizic.

Ținuta pe care a purtat-o Loredana Chivu a fost una excepțională și s-a încadrat de minune în dress code-ul precizat de organizator. Totuși, se pare că fosta asistentă nu mai are aceeași siluetă trasă ca prin inel. Loredana pare că a mai pus câteva kilograme în plus, dar care nu o împiedică să arate la fel de bine.

Loredana Chivu, de nerecunoscut la o gală exclusivistă din Capitală. Cât de mult s-a îngrășat fosta asistentă TV
Instagram

Loredana Chivu are cele mai mari implanturi din țară

În pozele de pe Instagram, Loredana Chivu pare mult mai slabă decât în cele postate de alți participanți sau în videoclipurile de la petrecere. Chiar și așa, vedeta s-a distrat de minune alături de prietenii ei, printre care Emil Rengle și Otilia Bilionera.

Loredana Chivu nu a fost niciodată adepta încadrării în tipare. Vedeta a lucrat constant la aspectul ei fizic și a vrut să demonstreze că își merită din plin statutul de „divă”. Fosta asistentă TV a fost mereu asumată și nu a încercat să ascundă faptul că a apelat la multe intervenții estetice.

Una dintre cele mai evidente este cea de la nivelul sânilor. Loredana Chivu și-a dorit să fie specială, astfel că a așteptat două săptămâni după implanturi ei de silicon. Fiecare implant cântărește 2 kilograme, dar se pare că Loredana s-a obișnuit destul de repede cu ele.

@talente_panarame #5pasidebine #loredanacchivu ♬ sunet original – Ionut♠️