Ultima perioadă nu a fost tocmai bună pentru Loredana Chivu. Vedeta s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, iar acum a luat atitudine și va ajunge pe masa de operație. Blondina și-a programat o intervenție în Turcia, la unul dintre cei mai buni medici, pentru a scăpa de toate problemele. De ce afecțiune suferă Loredana Chivu?

În curând, Loredana Chivu va ajunge pe masa de operație a unui renumit medic din Turcia. Se pare că în ultimul timp blondina s-a confruntat cu kilogramele în plus, asta din cauza afecțiunii de care suferă. Mai exact, Loredana Chivu a declarat că are „prea-diabet”, iar această afecțiune a făcut-o să adune kilograme.

Mai mult, se pare că din cauza afecțiunii indiferent ce ar încerca nu mai reușește să slăbească, așa că a decis să facă o liposcuție.

„Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposcuție pentru că am suferit ca să spun așa, nu e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor. Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar ca să slăbești trebuie să ți un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție”, a declarat Loredana Chivu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Loredana Chivu va ajunge pe masa de operație! De ce afecțiune suferă vedeta și prin ce a trecut în ultima perioadă
Instagram

Loredana Chivu, regim drastic

Loredana Chivu a mai mărturisit că până acum a fost nevoită să țină un regim drastic, asemănător cu cel al diabeticilor. Mai exact, blondina a renunța la zahăr, la prăjeli, la sucurile acidulate și la orice ar putea să îi pună silueta, dar și sănătatea în pericol.

„Nu mănânc nimic dulce, iau anumite suplimente alimentare, nu mănânc pâine, prăjeli, nu beau acidulat, nu beau sucuri în general. E un regim ca cel pe care îl duc diabeticii. Pe mine lucrurile astea mă întăresc, e bine să afli la timp și întotdeauna iau atitudine cu tot ceea ce apare în viața mea.”, a mai spus Loredana Chivu.