Au trecut mai bine de 9 ani de când Lora și Dan au mers pe drumuri separate.

Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Blondina are în spate o carieră de zeci de ani, timp în care a evoluat și a ajuns cea mai bună versiune a sa. Din păcate, dacă pe plan muzical a avut mereu succes, pe plan personal a avut parte de suișuri și coborâșuri.

Lora are în spate o carieră impresionantă pentru care a muncit ani la rând. Artista a vrut ca munca ei să fie cea mai bună carte de vizită pentru ea. Ba mai mult, a evitat din plin scandalurile și nu a vrut ca viața ei personală să fie subiect de discuție. Deși a trecut printr-un divorț și o situație tensionată cu Doinița Oancea, artista și-a păstrat mereu calmul.

Acum, vedeta este extrem de fericită alături de Ionuț Ghenu. Cei doi au o relație solidă și au trecut împreună de testul timpului și nu doar atât. Sunt suflete pereche și sunt de părere că de acum încolo nimeni și nimic nu îi poate despărți. Ghenu a fost omul pe care Lora s-a bazat la greu, dar și cel care a salvat-o, din punct de vedere emoțional, după divorțul de Dan Badea.

Lora și Dan Badea nu au stat prea mult timp căsătoriți. Cei doi și-au promis că vor fi alături unul de celălalt, la bine și la greu, dar se pare că asta a fost imposibil. Artista și comediantul au început să nu mai rezoneze și să nu se mai înțeleagă din niciun punct de vedere. Cu astfel de tensiuni în relație, deznodământul a fost inevitabil.

Lora, declarații despre divorțul de Dan Badea. Artista a recunoscut că „s-a întâmplat un abuz”
Arhivă presă

Lora și-a găsit liniștea alături de Ghenu

Acum, privind restrospectiv, Lora este de părere că acela a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. Vedeta nu putea să stea într-o relație în care numai ea lupta din punct de vedere sentimental. În prezent, foștii iubiți nu au resentimente, iar dacă se întâlnesc, nu se evită.

„Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer, și în viața unui om, multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii, nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Deci nu există nicio familie. Familia mea și eu cu adevărat eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el la rândul lui era liber”, a spus Lora pe TikTok.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.