Artista și iubitul ei sunt plecați în Bali, acolo unde vor sta trei luni.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi se iubesc de aproape 10 ani, iar în tot acest timp, relația lor a trecut prin multe. Îndrăgostiții și-au dat seama demult că sunt făcuți unul pentru altul, însă nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

Lora este una dintre artistele extrem de asumate, mai ales atunci când a venit vorba de planul sentimental. Deși nu și-a dorit în mod expres să facă un subiect din asta, inevitabil, fanii au fost curioși și de acest aspect. De-a lungul timpului, s-au speculat multe pe baza relației lor. Ba că evită să se căsătorească, ba că s-au despărțit. De fapt, realitatea este alta.

Lora și Ionuț Ghenu sunt foarte fericiți în momentul de față și vor să trăiască prezentul, fără niciun fel de plan. Ambii și-au dat seama că destinul are planuri mărețe pentru ei, așa că preferă să se lase în voia sorții. Și, cum toate lucrurile merg extrem de bine între ei, niciunul nu vede de ce ar grăbi căsătoria.

De ce nu s-au căsătorit, până acum, Lora și Ionuț Ghenu. Artista a spus lucrurilor pe nume
Instagram

Lora și Ionuț Ghenu sunt suflete pereche

Lora a recunoscut că, de câteva ori, a planuit, în linii mari evenimentul din viața ei. Din păcate, astrele nu s-au aliniat niciodată. De fiecare dată a intervenit câte ceva, iar pandemia a fost cel mai mare obstacol în calea lor. Atât Lora, cât și Ghenu vor ca la evenimentul lor să participe cât mai multe persoane, lucru care nu era posibil până de curând.

Oricât de mult s-ar entuziasma cu gândul la nuntă, artista recunoaște că, la un moment dat, o cuprinde și un sentiment de panică. Cel mai mare noroc al ei este Ghenu, care o înțelege și care îi respectă orice decizie. Așadar, până când se vor hotărî să spună „da”, au ales să se bucure de Bali.

„Nu aș putea să mă căsătoresc fără prieteni și fără familia noastră. Nici nu m-am mai grăbit să fac acest pas, recunosc… Mă entuziasmez, apoi simt un soi de frică. Nici vremurile n-au ținut cu planurile noastre, ce-i drept.

De câte ori îmi făceam curaj, se întâmpla ceva și am zis că vom lăsa lucrurile să se întâmple natural. Profit de timpul ăsta să-mi cultiv indiferența față de atacurile pe care trecutul încă mi le livrează.”, a spus Lora pentru viva.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.