Încurcate sunt căile iubirii! Liviu Guță pare să regrete că a divorțat de mama copiilor săi, Iuliana Mititelu. Manelistul și prima lui soție au fost căsătoriți 13 ani, dar au ales să meargă pe drumuri separate, în 2019. Deși au luat-o pe căi diferite, cei doi au rămas în relații bune, de dragul celor mici. 

Liviu Guță regretă că a divorțat de mama copiilor săi

După divorțul de Iuliana, solistul nu a stat prea mult singur, pentru că a întâlnit-o pe Roxana Maria, femeia cu care s-a căsătorit după doar 3 luni de relaţie, în februarie 2020. Din păcate, nici cel de-al doilea mariaj al lui Liviu Guță nu a rezistat prea mult. Manelistul și Roxana Maria și-au spus adio după doar un an de căsnicie!

Rămas singur, pe Liviu Guță l-au cam apucat remușcările! Recent, la podcastul său de pe Youtube, celebrul manelist a mărturisit că este chinuit de regrete și remușcări, căci a părăsit-o pe prima soție chiar de ziua ei. Toate aceste mărturisiri le-a făcut în fața Iulianei, care a fost invitată la podcastul fostului ei soț. Ce-i drept, nu mulți bărbați ar fi avut curajul să procedeze ca el!

„Am divorțat pe 24 septembrie de ziua ei. Eu mi-am dat seama abia după divorț. I-am făcut un cadou, cum ar veni. A fost tare. Mi-am dat seama când am ajuns acasă. Mi-a părut rău. Dacă știam divorțam a doua zi. Gen băiat fain”, a dezvăluit manelistul, la podcastul său de pe Youtube.

foto: captură video

S-a despărțit și de cea de-a doua nevastă

După ce a divorțat și de cea de-a doua soție, Liviu Guță s-a apropiat din nou de mama copiilor lui, Iuliana, care i-a iertat toate infidelitățile. Deși nu se mai pune problema unei împăcări între cei doi, artistul a mărturisit că va fi mereu prieten cu Iuliana.

„O să ne creștem copiii împreună. Chiar dacă o să am pe cineva, noi vom muri împreună la bătrânețe, pentru că ne iubim ca cei mai buni prieteni chiar dacă te-am mai injurat eu. Nu ne-am mai împăca, nu mai există între noi nimic, nici o chimie.

Unii oameni care nu se mai înțeleg, cu o mie de șanse date, părerea mea că trebuie să divorțeze. Chiar dacă nu aveam copii tot rămâneam prieteni, dar nu pot sa rămân prieten cu toate”, a mai mărturisit acesta.

În schimb, Iuliana Mititelu a recunoscut că nu-i poartă pică fostului soț.

„Nu am fost suparată pe tine pentru că am știut că tu vei reveni la sentimente mai bune. Că ne mai șicanam noi așa. Asta e”, a spus și femeia.