Deși pare greu de crezut, Andrei Ungureanu are un nou tic! Liviu Guță s-a amuzat copios în cadrul podcastului său, atunci când l-a invitat pe simpaticul concurent de la „iUmor”.

Andrei Ungureanu este printre cei mai urmăriți tineri pe rețelele de socializare. Andrei a castigat „iUmor” și a devenit celebru pe TikTok.

Andrei Ungureanu trăieşte cu sindromul Tourette de 23 de ani. Primele ticuri i s-au dezvoltat încă de când avea șase ani, iar diagnosticul a fost inițial greu de pus de către medici. Cu timpul Andrei a învățat să-și gestioneze boala și să ducă o viață normală. Deși boala se poate transmite și genetic, nimeni din familia lui Andrei nu a suferit de acest sindrom. Sindromul Tourette s-a declanșat în cazul lui Andrei în urma unui șoc emoțional suferit.

„Mi s-a declanşat şi pentru că mama a plecat din ţară, dar şi după o sperietură pe care am tras-o din cauza unui prieten. Există un moment declanşator“, spune Andrei. 

Un nou tic în direct!

Andrei sau Omul cu Tourette cum i se mai spune, a căpătat un nou tic. Totul s-a întâmplat live în podcastul „Față în Față” al lui Liviu Guță. Așa cum se poate observa și în clipul postat pe TikTok de Liviu Guță, Andrei a început să se închine și apoi să pupe microfonul. Totul s-a întâmplat în direct și fiind un lucru atât de surprinzător, Liviu Guță nu s-a putut abține să nu râdă. Lui Andrei nu-i venea să credea că are un nou tic, dar și el a fost amuzat de situație și a glumit pe seama acestui fapt împreună cu Liviu Guță. Unde mai punem la socoteală faptul că acest tic are strânsă legătură cu bătrâna care, întrebată cum a fost la moaște, a pupat microfonul reporterului.

Andrei este mereu cu zâmbetul pe buze

Chiar dacă Andrei are o boală imposibil de controlat și de tratat, pare că este tot timpul vesel. Poate acest lucru se datorează și faptului că Andrei și-a acceptat boala, iar de atunci este împăcat cu sine. Când era mic toți colegii râdeau de el iar profesorii săi nu îl acceptau! Andrei Ungureanu s-a apucat de TikTok tocmai pentru a le explica oamenilor ce înseamnă acest sindrom.

„Nu-mi plăcea aplicaţia asta. Dorin, colegul de apartament, stătea mereu pe telefon, eu îi tot spuneam să-l lase. N-am reuşit să-l conving. Ba mai mult, m-a convins el pe mine.

Am zis să fac şi eu un clip, să văd ce-o să iasă. Şi am făcut un clip în care am povestit cum e să ai sindromul Tourette şi am lăsat sindromul să preia controlul. Am făcut 140.000 de vizualizări în două zile. Acela a fost startul. Apoi am făcut un clip în care am încercat să ţin un ou în mână fără să-l sparg. Şi de acolo a bubuit”, a declarat Andrei în legătură cu TikTok-urile sale.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.