Livian, concurent și în sezonul 3 de la Puterea Dragostei? Anunțul oficial:

livian

Livian este primul baiat finalist al sezonului 2 din Puterea Dragostei. El si Ella au fost cei mai votati concurenti ai saptamanii trecute si au ocupat primele doua locuri din marea Finala. Aceasta va avea loc pe 26 iulie si se va da intre 6 concurenti. Pe langa Livian si Ella, in marea finala va intra unul dintre cuplurile Pirui&Marius sau Berna&Philip. Au mai ramas doua locuri pe care le vor ocupa fata si baiatul cei mai votati ai acestei saptamani.

Au inceput deja speculatiile despre concurentii sezonului 3. Va ramane Livian in emisiune fara Bianca? Va face el cuplu cu alta fata dupa ce bruneta va pleca in Romania? Reea si Tina sustin ca au informatii ca tanarul va fi in continuare concurent si ca a planuit sa incerce o relatie cu Ramona, care ar ramane si ea concurenta in sezonul 3. Satul de speculatii, Livian a decis sa lamureasca acest lucru pe retelele de socializare.

Livian și Bianca s-au impacat?

„Nu m-am pronunțat nici că rămân, nici că nu rămân în sezonul 3! Dacă aveți întrebări, vă rog să mi le adresați pe live sau în privat. Nu tot ce zboară se mănâncă. Mai dăm și noi un control și după mâncăm. Nu?! Vă mulțumesc pentru toată susținerea și încrederea acordată! Fără voi nu ajungeam așa departe!”, a scris Livian pe contul de instagram pentru a pune punct speculatiilor despre urmatorul sezon.

Dezvaluirile Reei si Tinei par nefondate in acest moment. Pe retelele de socializare, atat Bianca cat si Livian dau de inteles ca s-ar fi impacat. Acestia posteaza multe instastories in care apar impreuna si isi fac declaratii siropoase de dragoste. Acest lucru nu s-a mai intamplat de luni bune. Mai mult, frumoasa bruneta a postat si un mesaj emotionant pe contul ei de instagram. Bianca i-a facut o superba declaratie de dragoste fostului ei iubit, la un an de cand s-au cunoscut.

„Un an de zile de când ești in mintea mea. M-ai dus prin toate stările. M-ai făcut sa tresar de fiecare data când te-ai apropiat de mine. M-ai făcut sa rad din prima zi când te-am cunoscut. Esti o parte din inima mea de un an de zile. Pe zi ce trece mi-ai arătat ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și dorința. Nu exista nimeni care sa te poată înlocui vreodată.Te iubesc!”, a scris tanara la adresa lui Livian.

Ana Morodan a ajuns de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat vedetei?

George Burcea

George Burcea vrea să îi ia fetele Andreei Bălan: „S-au cerat și…”