Lili Sandu și iubitul ei trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din filme.

Cei doi au ales să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. În schimb, din când în când, povestesc fanilor cele mai importante evenimente din viața lor. De data asta, Lili a fost cea care s-a confesat în fața celor din online. 

Lili Sandu este una dintre cele mai discrete vedete din peisajul monden. Aceasta a vorbit de prea puține ori despre ceea ce se întâmplă în viața ei. Prezentatoarea de la PRO TV a promovat mult timp în online o viață perfectă. Dar, acum, se pare că a obosit să facă asta și a decis să fie mai sinceră ca niciodată.

Lili Sandu a vorbit pentru prima oară despre depresia postnatală și despre efectele pe care le-a avut asupra stării ei de bine. Vedeta și-a găsit refugiul în alcool și abia a mai putut renunța la acea dependență ucigătoare.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Știam că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc.”

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut. „Mă târam ca șobolanul”
Social media

Lili Sandu: „Totul se învârtea în jurul copilului”

Pentru prima dată, Lili a vorbit cu subiect și predicat despre provocările care au venit la pachet cu statutul de mamă. Timpul ei s-a diminuat considerabil, iar pe primul loc a fost mereu numai copilul. Oricât de mult i-ar fi plăcut acest statut, faptul că nu mai avea deloc timp pentru ea a fost extrem de greu.

O bună perioadă de timp, după ce a acceptat că suferă de depresie, lui Lili Sandu i-a fost greu să recunoască asta, în mod public. Pe Instagram, posta imagini doar din acele zile în care se simțea bine. I-a fost frică, o mare perioadă de timp, să recunoască în fața tuturor prin ce trece.

După ce și-a făcut curaj și a vorbit despre asta, Lili Sandu și-a dat seama că nu este singura în această situație dificilă. Ca era mai sunt și alte zeci de femei care au încurajat-o în online.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere”, a spus Lili Sandu, la PRO TV, potrivit ziare.com.