Reclamă
Reclamă

Nimeni nu poate contesta faptul că Lili Sandu are o talie de viespe. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” care arată ca trasă prin inel a dezvăluit  „secretul” din spatele siluetei sale.

Lili Sandu mărturisește că mai bine de șapte ani a fost vegană. Ori de câte ori venea în România, mânca doar salată de vinete. Mama sa nu era de acord cu stilul de viață al acesteia, motiv pentru care, atunci când revenea în țară, Lili Sandu, vrând, nevrând, trebuia să mănânce.

Lili Sandu a fost vegană șapte ani de zile

Sursa: Social media

„Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: „Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană”. I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu.” a dezvăluit prezentatoarea de televiziune, Lili Sandu, în podcast-ul “Acasă la Măruță”.

În prezent, vedeta de la PRO TV nu mai este vegană. Și-a „setat” organismul, iar în momentul de față știe ce anume să mănânce și, mai ales, în ce cantități. De altfel, Lili Sandu a dezvăluit că în două zile din săptămână, miercurea, respectiv, vinerea, ține post. În același timp, spune că a renunțat la produsele lactate, inclusiv chiar la laptele de vacă. Uneori mai consumă doar lapte de capră.

Reclamă

„Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri, dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru.” a mai completat aceasta, conform sursei citate anterior

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro