Lili Sandu este o actriță și cântăreață din showbiz-ul românesc foarte îndrăgită de români, iar acest fapt se datorează aparițiilor în emisiuni ca ‘’Dansează printre stele’’ sau FanArena.

Reclamă

Lili Sandu este fără doar și poate o sexy graviduță! Actrița se simte excelent în pielea ei așa că a făcut o sesiune foto doar în lenjerie intimă.

Lili este pe ultima sută de metri cu sarcina! Vedeta va deveni curând mămica pentru prima oară și se bucură că va avea un băiețel. Este în culmea fericirii și d-abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe. În ultima fotografie postată pe contul persoanl de Instagram, cântăreața este în lenjerie intimă și își arată burtică de graviduță.

Reclamă

Lili Sandu, apariție incendiară chiar înainte să nască

Lili Sandu a avut o sarcină ușoară

Vedeta a declarat că a avut o sarcină relativ ușoară și că se simte bine în pielea ei, chiar dacă s-a îngrășat puțin și a avut probleme din cauza retenției de apă. Nici nu-și dă seama când a trecut aceasta perioadă, însă declară că a apreciat fiecare moment.

„A zburat timpul și cele 9 luni au fost absolut minunate… Privind in urmă, pot spune că am fost binecuvântată cu o sarcină ușoară. Am încercat pe cât posibil să-mi continui regimul meu alimentar echilibrat, dar a fost adaptat cerințelor organismului din această perioadă. Recunosc că mi-am satisfăcut și mici capricii, iar in ciuda kilogramelor în plus acumulate, mă simt excelent în pielea mea”, a transmis actrița pe rețelele de socializare.

Internauții au comentat de zor la forografiile postate de cântăreața din showbiz-ul românesc:

,,Sa ai o naștere ușoară și cât mai multe momente minunate alături de puiul tău! / minune! Esti superba!/ Ești un om minunat cu un suflet mare cât oceanul/ Superbă! Naștere ușoară / Nastere usoara!/ Felicitări pentru curajul de a posta așa o poză! Arăți minunat putând o minune mică în tine!”, au fost câteva dintre comentariile primite la ultima postare.