Lili Sandu și-a dorit ani de zile sa aiba un copil, insa visul ei s-a indeplinit abia acum. Bruneta si iubitul ei, Silviu, isi asteapta cu nerabdare primulul copil sa vina pe lume. Chiar daca ar trebui sa fie cea mai frumoasa perioada din viata ei, Lili Sandu nu este scutita de critici. Ca aproape orice femeie insarcinata si vedeta a pus cateva kilograme in plus.

Aceste kilograme i-au adus numeroase critici si comentarii urate. Satulă de oamenii rautaciosi, Lili Sandu le-a raspuns pe măsură! Bruneta recunoaste ca s-a ingrasat cu 18 kilograme. Acest lucru se datoreaza si faptului ca este in ultima luna de sarcina. Au mai ramas mai putin de 30 de zile pana cand femeia, in varsta de 41 de ani isi va tine in brate primul copil. Dieta din timpul sarcinii și retentia de apa i-au distrus vedetei imaginea perfecta, insa aceasta nu este ingrijorata.

Tot ce conteaza pe fosta concurenta de la Exatlon este ca bebelusul ei sa primeasca toti nutrientii de care are nevoie, prin alimentatia ei. Lili Sandu le-a dat si o replica pe masura celor care o critica. Satula de rautaciosi, iubita lui Silviu a reactionat. Femeia le-a explicat celor care o critica faptul ca fiecare femeie este diferita. Daca unele nu se ingrasa in timpul sarcinii, aceasta regula nu este valabila pentru toate gravidutele.

Lili Sandu, replica pentru gurile rele

„O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțeleg? Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comparați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeți voi acolo este comercial. Celelalte care judecați: e atât de minunat să fi însărcinată. E atât de minunat’, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul său de Instagram.