La finalul anului trecut, Like Creața anunța fericită că este însărcinată pentru a doua oară, iar acum a dezvăluit și când va naște, dar și ce sex are bebelușul. Ea va deveni mămică din nou în luna martie a acestui an.

Like Creața va aduce pe lume tot o fetiță

Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” le mărturisea cu bucurie fanilor că urmează să devină iar mamă, la finalul lui 2021. La începutul anului trecut, ea a adus pe lume o fetiță. Recent, ea a decis să nu își mai lase fanii să aștepte și a mărturisit pe Instagram că urmează să mai aibă încă o fetiță.

”2022 e anul în care o să vii TU 🤍 TU, fetița mea😍 Daaaa, o sa mai avem o FETIȚĂ🤍”,a dezvăluit Like Creața, pe Instagram.

foto: Instagram

A rămas însărcinată la numai 4 luni de la nașterea primului copil

La nici 4 luni de când a născut prima fetiță, Like Creața a aflat că e iar gravidă. Din nefericire, medicii i-au spus că viața sa și a fătului poate fi pusă în pericol, pentru că a rămas însărcinată atât de repede. Like Creața a precizat că a crezut foarte mult în Dumnezeu, iar sarcina a fost una normală încă de la început.

„Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implica această sarcină. În cazul în care sarcina s-ar prinde fix pe tăietură sau lângă, șansele ca aceasta să se desprindă/desfacă sunt foarte mari, aproape de 100% și asta ar fi dus la alte complicații.

Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt. Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează, dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine”, spunea ea pe rețelele de socializare.