Lidia Buble este total lipsită de inhibiții.

Lidia Buble se relaxează în aceste momente într-o vacanță de vis în Grecia. Cum era de așteptat, artista nu a ezitat să pozeze în ipostaze provocatoare, iar fanii au fost de-a dreptul fascinați. Mulți au întrebat-o dacă și-a pus sau nu silicoane? 

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Pe lângă talentul muzical, mama natură a înzestrat-o cu un corp de milioane, pe care nu evită să-l etaleze pe rețelele de socializare.

Lidia Buble, incendiară în vacanța din Grecia

Recent, ea i-a surprins în mod plăcut pe fanii ei care o urmăresc pe Instagram. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a publicat o serie de imagini cu ea din vacanța din Grecia. Dar ce imagini! Solista s-a pozat într-un costum de baie minuscul, din două piese, care i-a pus silueta în valoare. Fotografiile au făcut deliciul tuturor, mai ales al bărbaților. Vedeta a încins internetul, în special cu bustul generos, iar cei mai mulți s-au întrebat dacă a apelat sau nu la medicul estetician.

foto: instagram

Are sau nu operații estetice?

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble s-a hotărât să pună stop speculațiilor legate de operațiile estetice. Vedeta a vorbit public și a spus adevărul despre posibilele intervenții. Cu o carieră de succes în domeniul muzical, artista a fost sfătuită, de-a lungul timpului, să își opereze nasul.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a spus că nu are nicio operație estetică. Lidia Buble nu este adepta operațiilor estetice, însă nu este împotriva lor.

„Și nu, nu am nimic băgat în buze. Sunt naturale de la Tata. Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea.

Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci.”, a scris Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.