Lidia Buble păstrează tot ce este mai bun departe de ochii curioșilor.

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble a avut numai suișuri și coborâșuri amoroase. Artista nu a stat prea mult singură și și-a găsit iubirea peste hotare. Tocmai când toată lumea credea că ea și Harlys Becerra vor ajunge să se logodească, destinul a avut alte planuri pentru ea.

Lidia Buble se poate considera o artistă norocoasă, însă mai puțin atunci când vine vorba de dragoste. Vedeta își găsește cu greu un partener stabil și crede că a ajuns să fie greu de mulțumit. Și nu este exclus, având în vedere că știe foarte bine ce vrea de la cel de lângă ea.

Lunile trecute, s-a speculat foarte mult că aceasta ar forma un cuplu cu Horațiu Nicolau, afaceristul de 60 de ani. La acel moment, artista nu a recunoscut nimic și a preferat ca imaginația fanilor să își facă de cap. Acum, proaspăt întoarsă din Republica Dominicană, artista a dat de înțeles că în viața ei există cineva, dar nu vrea să-i facă public numele.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare iubire atât oferită cât și primită” a spus Lidia Buble, potrivit fanatik.ro.

Lidia Buble, primele declarații despre relația sa. „Sunt fericită și primesc o doză mare de iubire”
social media

Lidia Buble a devenit din ce în ce mai secretoasă

Lidia a ajuns la concluzia că cel mai bine este să se bucure în liniște de momentele frumoase. Vedeta nu mai vrea să fie asaltată cu tot felul de întrebări despre alegerile pe care le face. În plus, consideră că multe dintre relațiile ei s-au încheiat și din cauza curioșilor.

În trecut, până și tatăl vedetei a fost contactat pentru a-și exprima părerea cu privire la relația fiicei sale. La acel moment, pastorul a declarat că nu este un subiect care să-l privească și preferă să o lase pe Lidia Buble să facă ce crede că este mai bine pentru ea.

Artista și partenerul ei mai mare cu peste 30 de ani au fost surprinși zilele trecute în timp ce luau prânzul împreună în unul dintre restaurantele de fițe din Capitală.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.