Lidia Buble face ce face și îi supără, din nou, pe fani.

Lidia Buble pare că nu este deloc afectată de faptul că a primit pedeapsa din partea magistraților. Vedeta a plecat din țară și se relaxează de minune tocmai în Miami. Artista a vrut să se deconecteze de la agitația Capitalei și a ales o destinație la care visează mulți. 

Lidia Buble a știut mereu cum să se răsfețe. Artista stă foarte bine la capitolul cadouri și nu doar pentru alții, ci și pentru propria persoană. De data aceasta, după ce a terminat cu o mare parte dintre proiectele în care era implicată, așa că a decis să se răsfețe cu o vacanță.

Cei care au fost cu ochiul pe Instagramul Lidiei sigur au observat că aceasta este înnebunită după destinațiile cu mult soare. Deși nu este vară, Lidia Buble a dat temperaturile răcoroase de la noi pe canicula din Miami. Artista se distrează de minune, chiar dacă este singură și se pare că cele 30 de grade din termometre îi priesc de minune.

Lidia Buble, poză senzuală din Miami. Fanii au reacționat imediat. „De când nu mai ești cu Răzvan... ”
social media

Lidia Buble și-a „agitat” urmăritorii

Lidia Buble a profitat din plin de vacanță și nu s-a putut abține până nu a urcat câteva imagini pe contul ei de Instagram. Așa cum era de așteptat, cârcotașii și-au făcut imediat apariția în secțiunea de comentarii. Silueta fără cusur a vedetei i-a deranjat pe mulți, iar comentariile au fost destul de răutăcioase.

Fanii artistei s-au grăbit să spună despre aceasta că are, mai degrabă, conținut destinat adulților. Ba chiar i-au și sugerat pe ce platformă să se mute cu astfel de poze. În timp ce multe doamne au criticat-o că aruncă banii pe genți scumpe, domnii au tras alte concluzii.

Potrivit comentariilor din secțiunea de pe Instagram, în concepția lor, Lidia Buble și-a schimbat radical stilul de când nu mai este cu Răzvan Simion. Și, tot în opinia lor, aceasta se îndepărtează din ce în ce mai mult de religie.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.