„Eu acolo în junglă mă bucuram când mă balonam și aveam un pic de burtică. Nu mai stăteau hainele pe mine. Am slăbit cred că vreo 8 kilograme.”

Lidia Buble este într-o formă de zile mari, asta după ce a slăbit opt kilograme. Vedeta trebuie să mulțumească experienței din jungla Dominicană pentru acest lucru. S-a întors suplă, însă nu vrea să mai audă de diete în viața ei. Tot ce a trăit în show-ul de la Pro Tv a învățat-o să aprecieze mâncare și să nu mai facă mofturi.

Lidia Buble s-a numărat printre curajoșii care au acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Aceasta a plecat în jungla Dominicană dornică să își înfrângă fricile și s-a întors cu multe lecții învățate. Iar una dintre cele mai importante este legată de mâncare. După foame pe care a îndurat-o în Dominicană, artista apreciază acum mai mult mâncare. Nu refuză nimic și mănâncă tot din farfurie, iar de diete nici nu vrea să audă.

Se pare că Lidia Buble s-a întors cu opt kilograme mai slabă din Republica Dominicană. Aceasta a slăbit atât de mult în cadrul competiției încât chiar ajunsese să își lege pantalonii cu elastic de păr pentru a nu pica de pe ea.

 „Am promis că în momentul în care o să ajung acasă, dar nu doar acasă, oriunde în lumea asta o să mă poarte pașii… Eu nu o să mai zic niciodată că mâncarea nu e bună. Nu există, din gura mea nu o să mai auziți lucrul ăsta. Nu mai fac mofturi, nu mai există să las în farfurie că vezi Doamne că mă îngraș. Ca să înțelegeți… Eu acolo în junglă mă bucuram când mă balonam și aveam un pic de burtică. Nu mai stăteau hainele pe mine. Am slăbit cred că vreo 8 kilograme.

Avem la noi trei perechi de șosete, trei perechi de chiloți și hainele care deja ne rămăseseră și mari. Eu personal le prindeam cu elastice de păr, cu agrafe. La un moment dat îmi pierdusem și elasticul de păr, nu mai aveam cu ce să-mi leg pantaloni.”, a declarat Lidia Buble, potrivit ego.ro.

Cum a reușit Lida Buble să slăbească opt kilograme! Cântăreața nu vrea să mai audă de diete. „Nu mai fac mofturi…”
Social media

Lidia Buble, despre experiența din Dominicană

Lidia Buble este o curajoasă și pare că nu are limite atunci când este vorba despre adrenalină și probe extreme. Aceasta a plecat în Dominicană pentru a-și descoperi și testa limitele. Însă se pare că nimic nu i-a pus capac, iar artista putea să facă față la ceva mult mai rău, dar a fost eliminată de un joc banal.

Chiar dacă a îndurat condiții dure și a trecut prin probe extreme, Lidia Buble nu regretă nici o scundă participarea la show-ul din Dominicană. Acolo a întâlnit persoane cu care a legat prietenii puternice și este recunoscătoare pentru asta.

„Eu sunt o femeie care atunci când vine vorba de adrenalină se aruncă cu capul înainte fără să stea să se gândească prea mult și nu îmi pare rău deloc. Eu în competiția asta am descoperit foarte multe la mine. Fix pentru asta m-am dus. M-am dus să-mi cunosc cumva limitele. Mă sperie faptul că nu am reușit să le cunosc. Pentru că eu din emisiune nu am ieșit renunțând sau ridicând o mână strigând «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Pe mine m-a scos un joc oarecum banal.

Probele cele mai grele pe care le-am avut de făcut, le-am făcut față cu brio, zic eu. Sunt foarte mândră de tot parcursul meu. Dar cea mai norocoasă și cea mai câștigată mă simt pentru faptul că am câștigat oameni în viața mea, oameni de milioane, pe care probabil că nu i-aș fi întâlnit în alte circumstanțe.”, a mai spus Lidia Buble.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.