Lidia Buble se bucura din plin de statutul de femeie singura. Blondina nu pare sa sufere dupa despartirea de Razvan Simion. Se pozeaza in ipostaze din ce in ce mai provocatoare care incind imaginatia fanilor. Cantareata  pare sa traiasca viata pe care si-a dorit-o mereu. O tine din distractie in distractie si le da criticilor ei multe motive de barfa.

Reclamă

Cea mai recenta postare o infatisaza pe Lidia Buble in lenjerie intima. Surprinderea vine abia de acum! In camera nu era singura ci cu un barbat. Fanii au luat foc la vederea imaginilor. Multi s-au intrebat cine este barbatul cu care Lidia este atat de dezinvolta. Altii au fost de parere ca tanara artista doar vrea sa atraga atentia si sa il faca gelos pe Razvan Simion. Nici vorba de asa ceva! Blondina pare ca a uitat ca matinalul a existat vreodata in viata ei.

Bărbatul care apare in imaginile Lidiei a intrat sub lupa fanilor. Multi s-au grabit sa afirme ca acesta ar fi noul ei iubit. De ce altceva ar sta aproape dezgolita in fata lui? Nimic din toate astea nu este adevarat. Tânarul devenit deja celebru este nimeni altul decat Dan Bujor. Acesta este cel care o maseaza cu bambus pe Lidia Buble de cateva luni bune. Din acest motiv artista isi permite sa stea doar in lenjerie in fata lui.

Reclamă

Lidia Buble și Răzvan Simion si-au spus adio

Lidia Buble pare că a trecut deja peste despărțirea de Răzvan Simion, cu toate că au trecut doar două luni de când cei doi foști iubiți au anunțat oficial ruptura, fără a da, însă, prea multe detalii. Cel care a oferit câteva amănunte cu subînțeles a fost prezentatorul tv, care imediat după ce presa a aflat că nu mai formează un cuplu cu artista a postat un mesaj prin care a recunoscut că totul s-a terminat între ei. Cu toate astea, la doar câteva zile, Răzvan a șters mesajul cu pricina de pe contul de socializare.