Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a aflat abia acum. Incredibil ce i-a cerut cântăreața prezentatorului de la Neata. Nicio persoana nu ar trebui sa treaca prin asa ceva. Cu doua luni in urma, matinalul a anuntat sfarsitul relatiei de Lidia. Cei doi se iubeau de mai bine de 5 ani, insa din mesajul barbatului s-a inteles ca artista nu mai simte nimic pentru el. Asadar, Razvan a decis sa ii ofere libertatea.

Reclamă

Lidia Buble nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect, asadar adevăratul motiv al despărțirii a rămas in aer. Cei doi s-a intalnit ulterior la filmarea unui videoclip de-al cantaretei. Razvan se ocupa in continuare de cariera acesteia, prin intermediul casei de productie pe care o au impreuna. Revederea a fost una linistita, iar ce doi s-au comportat ca doi amici. Nu au existat tensiuni, semn ca barbatul respecta alegerea Lidiei.

Religia i-a separat!

Înainte de despartire, Lidia si Razvan pareau pe cale sa faca pasul cel mare. Multi ii vedeau deja in fata altarului, iar cantareata le povestea fanilor ca isi doreste copii cu matinalul de la Antena 1. Mai mult, artista povestise si ce nume vrea sa poarte fetita ei. Potrivit playtech.ro, prapastia dintre cei doi a survenit atunci cand femeia a spus ca vrea sa isi boteze copiii in religia penticostala. Astfel, lui Razvan i-a picat greu sa auda dorinta iubitei sale, el nedorind sa renunte la religia pe care o are de cand s-a nascut. Acesta ar fi fost adevăratul motiv al despărțirii.

Reclamă

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei pentru playtech.ro, despre adevăratul motiv al despărțirii.