Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a simțit că este momentul să izbucnească în lacrimi în fața fanilor.

Lidia Buble a lipsit ceva timp din peisajul online și nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu ea. Azi, după mai bine de câteva zile în care a fost total absentă, artista a povestit care a fost motivul pentru care nu a mai postat nimic. Fanii s-au panicat imediat, mai ales că aceasta a apărut cu ochii-n lacrimi.

Lidia Buble nu este la prima pauză pe care o ia de la online. În trecut, a făcut asta pentru că a avut nevoie de o reinventare. De data asta, totul a fost mult mai grav. Artista a lipsit de pe Instagram și de pe celelalte platforme nu pentru că a vrut, ci pentru că nu a mai avut energie să vorbească despre nimic, cu nimeni.

Azi, așa cum le-a promis fanilor, artista a revenit, însă veștile pe care le-a dat urmăritorilor nu au fost dintre cele mai bune. Zilele trecute, Lidia Buble l-a pierdut pe cățelușul ei, Bubbly. Cei doi formau o echipă pe cinste de mai bine de cinci ani, iar vestea morții lui a devastat-o pe vedetă.

Bubble era un caodu pe care Lidia l-a primit de la fostul ei iubit, Răzvan Simion. Deși a fost mult timp plecată din țară cu diverse proiecte, patrupedul a fost mereu pe mâini bune. Imediat după ce s-au mai liniștit apele, Lidia Buble a mers la părinții ei pentru a-l lua pe Bubbly la Capitală.

Lidia Buble, devastată de durere și cu ochii-n lacrimi. „Va rămâne mereu în inima mea”
Instagram

Lidia Buble: „Urla de durere”

Din păcate, artista nu s-a mai putut bucura prea mult timp de el. Animăluțul s-a stins din viață, asta după ce a fost diagnosticat cu două boli destul de întâlnite în rândul câinilor. Și anume, afecțiuni ale rinichilor și pancreatită.

Azi, ca prin minune, Lidia a auzit la radio o piesă pe care și Bubbly se bucura atunci când o asculta. La scurt timp după, a urmat o sugestie de clip realizată de telefon. Acela a fost momentul în care artista a izbucnit în lacrimi.

„V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totodeauna în inima mea. S-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize.

Avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere. Voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.