Lia Bugnar și Anghel Damian s-au cunoscut atunci când nimeni nu se aștepta. Cei doi s-au intersectat pentru prima dată la „Asia Express”. Lia a făcut echipă cu buna sa prietenă Maria Buză și au demonstrat cât de hotărâte sunt.

Pe Anghel Damian majoritatea îl știu datorită rolului de excepție pe care îl interpretează în serialul „Vlad”, difuzat pe PRO TV. Între cei doi lucrurile au început ca o joacă. Au fost prieteni buni la început, dar apoi au început să nutrească sentimente unul pentru celălalt. Între Lia și Anghel Damian este o diferență destul de mare de vârstă. Unii ar spune că prea mare, totuși. Pe cei doi nu pare să îi deranjeze acest lucru. Din contră, aceștia adoră să petreacă timp de calitate împreună atunci când nu sunt prinși cu alte proiecte.

Lia

În cardul interviului, Lia a povestit cum a descoperit fiecare latură a lui Damian. Aceștia petrec timp împreună atât acasă, cât și pe platourile de filmare, lucrând la diferite scenarii.

Eu și Anghel am scris întruna pentru «Vlad» și pentru o piesă de teatru, pe care am început să o repet, dar și pentru un serial de la HBO. Nu e diferența atât de mare dacă repeți o piesă sau joci un spectacol în fața telespectatorilor, trebuie să ai talent. Anghel, în afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect așa cum este”, a declarat Lia publicatiei online desprevedete.ro

Se pare că cei doi au lăsat de o parte gurile rele și își trăiesc viața așa cum vor. Relația lor durează de aproape 7 ani și se vehiculează posibilitatea unei nunți în curând.