Anghel Damian, mărturisiri incredibile despre relația amoroasă pe care o are cu Lia Bugnar! ”A fost și este o femeie excepțională, o relație formatoare pentru amândoi, din toate punctele de vedere”

Anghel Damian este actor în faimosul serial ”Vlad”, acesta jucând rolul lui Adrian Anuței. Nu mai este niciun secret faptul că se află într-o relație amoroasă cu Lia Bugnar, chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă destul de mare.

Între Anghel Damian și Lia Bugnar există o diferență de 21 de ani, însă, chiar și așa, relația lor pare a fi mai mult decât perfectă. Acesta a rupt tăcerea și a oferit detalii picante despre relație care există între cei doi.

„A fost și este o întâlnire excepțională, o relație formatoare pentru amândoi, din toate punctele de vedere (n. red. Anghel Damian este iubitul Liei Bugnar). Dacă ar trebui să o descriu în cuvinte, n-aș reuși să cuprind esența ei, așa că mă rezum la a o trăi liber și fără prejudecată. Cred că iubirea, fiind una dintre puținele întâmplări pentru care ne este dat să le trăim, devine automat providențială.”, a mărturisit Anghel Damian în cadrul unui interviu.

Se pare că tănărul actor în vârstă de 28 de ani este adeptul lucrurilor simple, însă care au o încărcătură emoțională foarte puternică.

„Dragostea ține de echilibru și armonie. Ea nu se exprimă prin gesturi mari, ci mai degrabă prin încrederea absolută în omul de lângă tine, prin sentimentul că eul tău profund, acela lipsit de mecanismele de protecție, e în siguranță lângă partenerul tău. Așadar, dacă ar fi să fac un decupaj succint, dragostea ar fi o privire, o îmbrățișare, un alint venit de nicăieri, o doză bună de râs, un film văzut în doi… Fericirea lucrurilor simple trăită împreună.”, a mai declarat Anghel Damian.

Lasă un răspuns

Mori de râs! Dorian Popa, ironizat de Codin Maticiuc după ce s-a fotografiat în piscină parcă mergând pe apă! Răspunsul cântărețului e legendar

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 Mai 2020. Berbecii pierd controlul asupra partenerului de viață