Mircea Badea a recunoscut de fiecare dată când a avut ocazia că nu este deloc un fan al manelelor.

Mircea Badea este o sursă nesecată de ironii la adresa maneliștilor și a altor personaje virale din lumea mondenă de la noi. Jurnalistul a făcut multe „victime” de-a lungul timpului, iar, mai nou, în vizorul lui a intrat și Tzancă Uraganu. 

Mircea Badea nu duce deloc lipsă de imaginație. De-a lungul anilor, emisiunea lui, „În gura presei” a avut sute de mii de fani și nu este de mirare. Asumat și fără să îi pese de părerile celor din jur, Mircea a luat la bani mărunți multe personaje autohtone destul de cunoscute.

După ce le-a declarat război influencerilor și i-a criticat pe Dorian Popa, Selly și Alexia Eram, soțul lui Carmen Brumă nu s-a oprit. În atenția lui a intrat și breasla maneliștilor reprezentată de Tzancă Uraganu. Tzancă este unul dintre cei mai cunoscuți artiști, iar piesele lor pare că au ajuns și la urechile lui Mircea Badea.

Leșini de râs! Mircea Badea a luat la „puricat” versurile lui Tzancă Uraganu. VIDEO
Facebook

Mircea Badea l-a luat în „colimatoriu” pe Tzancă Uraganu

Jurnalistul nu este deloc fan manele și recunoaște asta fără teamă. Mircea nu este adeptul versurilor pe care le cântă maneliștii și le consideră desuete. Mai nou, una dintre piesele lui Tzancă Uraganu l-a revoltat pe jurnalistul care a punctat fiecare vers greșit.

Deși Tzancă are milioane de fani și zeci de milioane de vizualizări la piesele sale, Mircea Badea este printre puținii care au luat la analizat cuvânt cu cuvânt. Jurnalistul nu l-a iertat deloc pe manelist și a scos în evidență toate greșelile pe care artistul le-a făcut.

Pe lângă lipsa de logică din versuri, Mircea Badea s-a declarat total împotriva a ceea ce promovează manelistul. Puetere, femei, bani și dușmani sunt motivele principale care se regăsesc în piesele lui Tzancă. Tocmai de asta, Mircea Badea nu s-a putut abține și i-a dedicat o întreaga rubrică lui, dar și versurilor sale. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au fost deloc unele pozitive.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.