Tzancă Uraganu nu a uitat niciodată cât de mutl a muncit pentru imaginea și succesul lui.

Tzancă Uraganu este un exemplu pentru colegii lui de breaslă. Manelistul a fost extrem de perseverent și nu a renunțat nicio clipă din a munci pentru visul lui. Acum, Tzancă se bucură de succes mai mult ca niciodată, iar totul este rezultatul muncii sale.

Tzancă Uraganu este din ce în ce mai solicitat la evenimente. Rdicarea restricțiilor a fost un mare beneficiu pentru ei, dar și pentru ceilalți colegi de-ai lui, artiști. Acum, manelistul trăiește viața la care a visat mereu și nu duce lipsă de nimic. Andrei, pe numele lui real, nu duce lipsă de nimic, cu atât mai puțin de bani.

Cei care sunt cu ochii pe activitatea lui, știu foarte bine că Tzancă este ca un magnet, atât pentru vizualizări, cât și pentr bani. Manelistul a adunat o adevărată avere din piesele sale, dar și din concertele pe care le susține peste tot în țară și nu numai.

În prezent, Tzancă Uraganu se răsfață cu cele mai luxoase mașini, accesorii și vacanțe. Mulți dintre cei care îl privesc tind să creadă că este risipitor. Spre uimirea lor, realitatea este cu totul și cu totul alta. Artistul nu aruncă deloc cu banii în stânga și-n dreapta, ci, din contră, îi investește mereu cu cap.

Ce a făcut Tzancă Uraganu cu primii bani câștigați. Manelistul a știut cum să-și joace cartea
Facebook

Tzancă Uraganu este foarte chibzuit

Financiar, lui Tzancă Uraganu nu i-a mers întotdeauna la fel de bine. La început, artistul primea bani puțini pentru evenimentele la care mergea, dar nu s-a descurajat. Manelistul a mai pe instictul său și nu a dat greș. Tzancă a tras mereu pentru cariera lui și poate spune că primii lui bani au fost cei mai bine investiți.

În timp ce alți colegi de-ai lui cheltuiau banii câștigați, Tzancă Uraganu i-a investit în propria persoană. Artistul a avut un motiv destul de întemeiat pentru care a făcut asta. A realizat la timp că el este cel mai important proiect al lui și că tot el este și sursa sigură de venit.

„Din primii bani, mi-am mai făcut un videoclip. I-am reinvestit. Când luat primele mele cântări, ce luam, plăteam la studio. Plăteam la videoclipuri, să merg înainte. Mulțumesc lui Dumnezeu că de la prima piesă am început să am impact la oameni”, a povestit Tzancă.

@video.clipuri1 #tzancauraganu #fy #foryou #interviu #videoclipuri1 #2022 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.