Leonardo DiCaprio a aflat pe propria piele că arta cere sacrificii. Actorul din „Titanic” are o carieră fulminantă, iar până a ajunge în acest punct, a trebuit să treacă printr-o serie de episoade formatoare. DiCaprio a dat lovitura cu rolul din pelicula premiată la Oscar, însă, a fost la un pas de a da cu piciorul rolului lui Jack.

Leonardo DiCaprio a luat contact cu lumea actoriei de la o vârstă foarte fragedă. Vedeta a învățat de mic cât de greu este drumul spre succes, dar a meritat fiecare sacrificiu. Deși are un portofoliu stufos de roluri, cel mai de succes din toată cariera lui a fost cel din „Titanic”. Jack i s-a potrivit mănușă, iar asta s-a văzut pe marele ecran.

Înainte de a intra în pielea lui Jack, Leonardo, la fel ca toți actorii, a trebuit să treacă printr-o serie de audiții. Responsabilul cu castingul de la vremea aceea își amintește și acum atitudinea actorului. Surprinzător sau nu, DiCaprio a pășit foarte arogant în încăpere și nu a vrut deloc să interacționeze cu Kate Winsley, partenera sa din film.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Leonardo DiCaprio, la un pas de a pierde rolul din „Titanic”. Cine trebuia să fie, de fapt, Jack Variety

Leonardo DiCaprio a primit rolul pe ultima sută de metri

Din fericire pentru cariera lui, la un moment dat, acesta a lăsat garda jos. Chimia dintre el și Kate a fost mai mult decât evidentă. Drept dovadă, regizorul a decis să îl păstreze în distribuția filmului. Chiar și acum, după ani de zile de la lansarea „Titanic”, rolul lui Jake rămâne cel mai reprezentativ pentru DiCaprio.

Înainte ca Leonardo să pună mâna pe rolul vieții sale, în pielea lui Jack trebuia să intre un alt actor celebru de la Hollywood. Este vorba despre Matthew McConaughey. Deși nu a avut ocazia să o desene pe Kate Winslet așa cum și-a dorit, Matthew a strălucit în alte producțiii magistrale. Printre cele mai cunoscute amintim „Interstellar” și „Magic Mike”.