Delia este plecată în vacanță și, așa cum și-a obișnuit deja fanii, nu trece o zi fără să posteze franturi din aventurile ei.

Nu mai este niciun secret faptul că Delia este o mare împătimită a vacanțelor. Artista profită din plin de fiecare perioadă mai liberă pentru a se relaxa departe de casă. Norocul ei este că și Răzvan îi împărtășește acestă pasiune pentru vacanțe și explorat.

Delia iubește aventura, iar asta este foarte vizibil din postările pe care le face pe Instagram și nu numai. Până în prezent, jurata de la „Umor” a vizitat zeci de tări, care mai de care mai îndepărtate de România. Artista și-a făcut și cont de Instagram special dedicat aventurilor în care pleacă cu soțul ei.

Fanii au așteptat mult timp ca Delia să se apuce să facă vlog din călătoriile sale. Artista postează foarte multă informație, însă, momemtan, se rezumă doar la pagina de Instagram. Acolo, cei curioși pot să vadă oricând pe unde mai pune diva piciorul și cu ce peisaje își clătește ochii.

Delia călătorește oriunde pune degetul pe hartă

Delia a recunoscut că a făcut o pasiune nebună pentru tot ce înseamnă escaladat de munți. Cum prinde câteva zile libere de filmări, cum pleacă cu soțul ei pentru a se relaxa. De data asta, artista nu s-a mai urcat pe munte, ci a preferat să viziteze un celebru muzeu de ceară.

Aflată la Madame Tussauds, Delia nu s-a putut abține să nu se pozeze cu unele dintre cele mai celebre figurine de ceară. Printre ele s-a numărat și cea a lui Leonardo DiCaprio, actorul din „Titanic”.

Fiind la curent cu cele mai recente știri, Delia nu s-a putut abține și a făcut o ironie la adresa lui Leonardo. Actorul s-a despărțit recent de iubita lui, iar de vină se pare că a fost distanța. Jurnaliștii de peste Ocean au făcut un studiu și au ajuns la concluzia că DiCaprio nu a avut și nici nu vrea să aibă iubite mai mari de 25 de ani.

Tocmai de aceea, Delia s-a pozat alături de Leonardo, iar în descriere imaginii a scris „Te rog să mă iei! Am 18 ani!”

Delia, ironie la adresa lui Leonardo DiCaprio. Jurata „iUmor” l-a luat a „roast” pe actor
Instagram
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.