Reclamă
Reclamă

Leonardo DiCaprio face ce face și ajunge, din nou, sub lupa fanilor. Până acum, toți au spus despre el că umblă doar cu femei mai tinere de 25 de ani. Actorul e evitat să discute acest subiect, dar, cele mai recente fapte demonstrează că asta este cât se poate de valabil.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai râvniți actori din lume. Lui DiCaprio îi place foarte mult statutul de burlac și se pare că nu se grăbește spre o relație cu obligații. Până acum, în jurul lui au roit doar femei frumoase și celebre. Iar dacă nu au fost celebre, le-a ajutat el să devină după ce s-au afișat împreună.

În ultima vreme, tabloidele de peste Ocean au susținut că aceasta este într-o relație cu Gigi Hadid. Actorul și modelul au fost văzuți de mai multe ori împreună, dar în cercuri restrânse. Deși au fost destul de discreți, cei din anturajul lor au spus mereu că sunt bine și că relația lor evoluează cum nu se poate mai frumos.

Leonardo DiCaprio face, din nou, ravagii în rândul tinerelor. Cine este noua iubită a actorului
Republic World

Leonardo DiCaprio nu are deloc gusturi rele

Ei bine, recent, Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania unei alte tinere extrem de frumoase. Potrivit presei internaționale, numele ei este Meghan Roche și are 22 de ani. Faptul că și Meghan are sub 35 de ani nu face decât să întărească și mai mult ipoteza inițială cu privire la preferințele lui.

Reclamă

Cei doi s-au afișat împreună în Ibiza, acolo unde au mers să petreacă alături de mai mulți prieteni, pe un yacht. Ca de obicei, DiCaprio este foarte atent la femeile pe care le alege. Meghan Roche nu este nici ea străină de lumina reflectoarelor.

Tânăra este un model foarte bine cotat și a lucrat, la începutul carierei, exclusiv pentru casa de modă Givenchi. Cu timpul, a început să defileze și pentru Chanel, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, dar și alții.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro