Legende urbane de care nu te vei mai teme când vei afla adevărul terifiant din spatele lor. Realitatea la care te vei uita cu alți ochi față de cum ai făcut-o până acum. Cine era de fapt o umbră din casă sau ce se afla sub patul unor turiști, doar două dintre cele mai stranii întâmplări ale lumii moderne.

Reclamă

Legende urbane: prezența străină din casă

Legendele urbane se bazează ca mai mereu pe un sâmbure de adevăr, dar aceste fapte le întrec. O simplă umbră din casă se dovedește a fi ceva mult mai real. Cea mai veche legendă urbană este cea legată de senzația de-a fi urmărit de cineva. Ai impresia că este o prezență străină lângă tine, dar când te întorci… nu vezi nimic. Legende

Ei bine pentru un bărbat din Fukuoka, Japonia, a fost cineva acolo de fapt. Inițial bărbatul s-a plâns prietenilor că aude tot felul de zgomote și că găsește lucrurile mutate prin casă. Astfel, a luat decizia de-a monta camere. Uimirea lui a fost peste limite când a urmărit imaginile mai apoi. Din dulap ieșea o femeie care se folosea de apartamentul lui de parcă i-ar fi aparținut.  Când urmărea filmarea, prezența străină se afla la câțiva metri, ascunsă în dulap. Era o femeie de 58 de ani, care nu avea casă și care locuia la bărbat de aproximativ un an.

Turiștii care aveau un cadavru sub pat

Potrivit legendei, niște turiști, au simțit un miros insuportabil. Motiv pentru care au reclamat asta personalului hotelier. Nimeni nu a reușit să descopere nimic, apoi cuplul a descoperit că mirosul provenea din saltea, unde era ascuns un cadavru într-un stadiu avansat de descompunere. S-au descoperit asemenea cazuri în Las Vegas, Atlantic City, California şi Florida. Adevărul mai presus de ficțiune totuși.

O legendă care se pare că a fost un fapt des întâlnit în sistemul hotelier. Cel mai recent caz a fost descoperit în anul 2010, în Memphis. Cadavrul unei femei dispărută de 2 luni de zile a fost descoperit în salteaua dintr-o cameră de hotel. Înainte de această descoperire în acea cameră mai fuseseră cazați alți 5 turiști, mulți angajați făcuseră curățenie. Aceste legende par să fi fost povestiri mai blânde despre realități crude.