Dorian Popa este unul dintre cei mai activi oameni, la propriu, dar și la figurat. Vloggerul aleargă de colo-colo toată ziua și nu ia pauză deloc. De cele mai multe ori, fanii se întâlnesc cu el în trafic sau la filmările unor proiecte. Din păcate, nu doar fanii sunt cei care îl asaltează.

Dorian Popa și succesul merg mână în mână. Încă de când s-a lansat și până în prezent, cifrele lui din online cresc de la o zi la alta. Pentru stilul de viață pe care îl trăiește acum, Dorian a muncit ani de zile și a meritat fiecare efort. În prezent, peste tot pe unde merge, aproape că nu este persoană care să nu îl recunoască. Asta poate fi un avantaj sau un dezavantaj.

Dorian Popa chiar este genul de vedetă care nu refuza nicio poză cu fanii și este mereu acolo pentru ei. Însă, ca orice persoană, are nevoie de intimitate și impune anumite reguli. De exemplu, nu-i place să fie deranjat atunci când mănâncă sau când este implicat într-o discuție.

Dorian Popa nu a stat la discuții

Doar că, nu toată lumea știe asta, iar Dorian se trezește că este asaltat de fel de fel de persoane. Recent, în aeroport, acesta filma un vlog zilnic, așa cum și-a obișnuit fanii, când, dintr-o dată apare cineva. Persoana respectivă voia ca Dorian să îi schimbe niște bani și a pretins că este de naționalitate străină. Din păcate pentru ea, planul nu a funcționat pentru că i-a scăpat un cuvânt în limba română.

Acela a fost momentul în care Dorian Popa s-a simțit deranjat de prezența ei. Fără să stea prea mult pe gânduri, a început să o ignore, dar, fără succes. După alte zeci de insistențe, femeia tot refuza să plece, așa că vloggerul a amenințat că va chema poliția.

@edybarbatu O femeie a venit la Dorian Popa săi schimbe 10€ #viral #4you #edybarbatu #fyp #foryou #foryouromania?? #fypシ゚viral #viralromania #tiktokromania #dorian #dorianpopa #hatz #hatzjohnule ♬ sunet original – ???