Cristiano Ronaldo este mereu în centrul atenției.

În ultima perioadă, Cristiano Ronaldo este pe buzele tuturor. Fotbalistul a semnat cel mai mare contract din lumea sportului, iar acum, trăiește cea mai bună perioadă a carierei sale. Ronaldo s-a mutat în Arabia Saudită împreună cu Georgina și se bucură din plin de toate facilitățile puse la dispoziție de arabi.

Cristiano Ronaldo pare că și-a mai revenit după înfrângerea din Qatar. Din păcate, aceasta nu a ajuns să joace finala Campionatului Mondial de Fotbal, însă, soarele a răsărit și pe strada lui. Imediat după ce Lionel Messi a plecat acasă cu râvnitul trofeu, pentru Ronaldo a urmat una dintre cele mai importante etape din cariera lui.

Partenerul Georginei a semnat contract cu Al Nassr. Ronalo va fi plătit, la finalul sezoanelor cu peste 200 de milioane de dolari. Și, pentru că arabii au vrut să le ofere lui și Georginei cele mai bune condiții, deja s-au făcut derogări de la legile foarte cunoscute. Până acum nimeni nu avea voie să trăiască în concubinaj. Ei bine, Ronaldo și Georgina pot face asta liniștiți.

Cristiano Ronaldo i-a cucerit pe români

De când a plecat la Al Nassr, Cristiano Ronaldo a devenit mai viral ca niciodată. Pe TikTok circulă o filmare cu celebrul fotbalist în care, al finalul interviului spune o replică care i-a trimis pe toți cu gândul la un celebru personaj autohton. Și anume, Dorian Popa.

Mai exact, pe filmarea respectivă, Cristiano Ronaldo spune faimosul cuvânt „hâtz” care, după cum știm cu toții, este marca lui Dorian. Evident, videoclipul s-a viralizat cu viteza luminii și a ajuns și la românii noștri care nu s-au putut abține. Secțiunea de comentarii s-au umplut imediat cu replici amuzante.

„Hâtz, Ronaldule”, „Hâtz cu golurile”, „Ce fain era dacă venea și la noi puțin. Gusta din sarmale și sigur rămânea aici”, „A zis hâtz perfect”, au fost doar câteva dintre reacțiile din online.

@footbizz #footbizz #invingeminpreuna #fcsbestesteauasafieclar #romaniatrezestete🇷🇴 #foryou ♬ sunet original – footbizz

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.