Georgina Rodriguez trăiește viața la care a visat mereu. Alături de Ronaldo, diva nu duce lipsă de nimic, iar din aparițiile sale putem deduce că îi plac luxul și opulența. Recent, la prezentarea partenerului său la Al Nassr, bruneta a purtat o ținută care a costat o avere. La propriu.

De când l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo, viața Georginei s-a schimbat radical. De la fata simplă care vindea genți Gucci pe care nu și le permitea, a ajuns o adevărată divă. Bruneta nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba de haine sau accesorii, iar asta pentru că statutul ei impune și o anumită ținută.

Georgina este partenera lui Ronado, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, ceea ce înseamnă că trebuie să se ridice la nivelul lui. Vedeta a atras mereu atenția prin ținutele pe care le poartă, iar acum, cu atât mai mult. De când s-a mutat în Arabia, stilul ei s-a schimbat, însă, un lucru a rămas constant. Și anume, piesele scumpe.

Georgina a purtat valoarea a patru apartamente în Capitală

Recent, aceasta a mers la evenimentul de prezentare al lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Paparazzi au fost cu blițurile pe ei, iar cei care au văzut imaginile au crezut că Georgina a renunțat la piesele scumpe. Ei bine, nu. Deși, la prima vedere poate părea o ținută banală, partenera lui Ronaldo a purtat peste 400.000 de euro, dintr-un foc.

Geanta a fost prima care a atras atenția, fiind un Hermen încrustat cu diamante, estimat la 350.000 de euro. Apoi, blugii semnați de Elisabetta Franchi de 368 de euro, dar și maleta de la Max Mara de 296 de euro au completat perfect ținuta. Georgina a mai optat și pentru o tunică din catifea de 1700 de euro, dar și pentru cerceii Pasquale Bruni care valorează 47.900 de euro. Adunate, toate piesele dau 400.237 de euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)