Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, ținute de excepție pentru botezul micuțului Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți în urmă cu câteva luni, iar acum micuțul lor a fost creștinat. Botezul lui Liam a avut loc dumica trecută, iar evenimentul a fost unul de amploare. Părinții au avut grijă să organizeze totul ca la carte, iar invitații au avut parte de o experiență de neuitat. Pe lângă micuțul Liam și Reghe și iubita lui au strălucit.

Botezul micuțului Liam a fost organizat cu mare fast. Totul a fost aranjat până în cel mai mic detaliu, chiar și ținutele cele doi părinți. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au surprins pe toată lumea și și-au asortat ținutele. Pentru ceremonia de la Biserică, antrenorul a ales un costum clasic, în nuanțe de gri. Sacoul și pantalonii au fost asortați cu o cămașă neagră și pantofi în aceeași nuanță. În ceea ce o privește pe Corina Caciuc, acasta a optat pentru o salopetă lungă, elegantă, fără mâneci.

După ceremonia de creștinare, cei doi părinți și invitații au dat drumul la petrecere. Evenimentul s-a ținut într-un local de lux din Capitală, iar Reghe și Corina au schimbat ținutele. La petrecere, Corina Caciuc s-a afișat într-o rochie neagră, pe corp, cu detalii albe în parte superioară. Ținuta a fost accesorizată cu pantofi cristal și un set de cercei și colier din perle. Și de această dată, Laurențiu Reghecampf s-a asortat cu iubita lui. Antrenorul a purtat un costum negru, format din pantaloni și vestă, o cămașă albă și papion negru.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au strălucit la botezul micuțului Liam. Ce ținute au purtat cei doi
Instagram

Anamaria Proda, mesaj pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf

Deși nimeni nu se aștepta, mai ales după scandalul de zilele trecute, Anamaria Prodan a avut și ea un mesaj pentru micuțul Liam. În ziua botezului, aceasta i-a urat o viață de vis și a anunțat că tot scandalul se oprește aici. Se pare că Anamaria Prodan nu vrea să mai facă publice evenimentele din viața privată și nici nu a vrut să umbrească ziua dedicată micuțului Liam

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărută in presă vă anunțam că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a închide absolut orice comentariu. Avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot.”, a transmis Anamaria Prodan.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.