Laurențiu Reghecampf trece printr-o perioadă absolut minunată și este extraordinar de fericit că iubita sa, Corina Caciuc, a adus pe lume cel de-al treilea fiul al său. Pe Instagram, antrenorul de la Universitatea Craiova a postat o nouă imagine emoționantă cu micuțul Liam. 

Laurențiu Reghecampf, topit după fiul lui și al Corinei Caciuc

În urmă cu o săptămână, Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, a născut un băiețel perfect sănătos. Atunci, antrenorul de la Universitatea Craiova a făcut marele anunț pe rețelele sociale și a postat și o fotografie cu fiul său cel mic. Se pare că Reghe este topit după juniorul său, ținând cont că a revenit pe Instagram cu o nouă imagine înduioșătoare cu Liam.

În fotografia respectivă se poate observa cum micuțul poartă o bluziță albă, pe care scrie cu majuscule, un mesaj emoționant. Băiatul este îmbrăcat într-un body pe care scrie „I love my daddy” (n.r. Îl iubesc pe tăticul meu).

foto: instagram

La nașterea celui de-al treilea copil, Reghe a declarat că se simte fericit și împlinit, mai ales că a avut o perioadă grea.

„Mă simt minunat, mă simt fericit și împlinit. Mă bucur foarte mult pentru că a fost o perioadă grea. Sper să fie sănătos, fericit, să crească mare și să fie sănătos.”,a declarat Laurențiu Reghecampf după ce fiul lui a venit pe lume.

Numele micuțului este unul special. Acesta provine din irlandeze și înseamnă protector neînfricat. Semnificația acestui nume trimite la ambiție, putere, voință și dinamism, care face totul pentru a-și îndeplini visele.

Faptul că numele celui de-al treilea copil începe cu litera „L” nu este doar o coincidență. Și prenumele celorlalți doi copii încep tot cu aceeași literă. Luca este fiul cel mare, iar Bebeto, așa cum este alintat de familie se numește Laurențiu Reghecampf Jr.

Fostul soț al Anamariei Prodan, îndrăgostit până peste cap de Corina Caciuc

În urmă cu ceva timp, antrenorul mărturisea că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții, iar Corina Caciuc este femeia care îl împlinește. Tot atunci, antrenorul preciza că iubita sa a reușit să îi schimbe viața în bine, iar alături de tânără și-a găsit fericirea.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, în podcastul moderat de Cătălin Măruță.