Săptămâna trecută, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți. Antrenorul este, din nou, tată de băiat, iar asta i-a adus multă fericire. Acum, atenția celor doi se îndreaptă asupra celui mic, însă au planuri mari de viitor. Se pare că aceștia s-ar gândi la căsătorie și este posibil ca în curând să facă anunțul cel mare.

Deși se află în plin proces de divorț, Laurențiu Reghecampf pare că nu se mai gândește deloc la fosta relație. Antrenorul este cât se poate de fericit în noua relație și are planuri mari de viitor alături de actuala iubită. După ce au devenit părinți, cei doi par că se gândesc și la căsătorie, sau cel puțin așa lasă să se înțeleagă.

Recent, Corina Caciuc a postat în mediul online un clip în care se vorbește despre căsătorie și despre importanța găsirii persoanei fericite.

„Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viața ta este cu cine te căsătorești. Mulți oameni spun dar îl iubesc, o iubesc. Și da, este admirabil să o iubești, dar îți place de ea? Asta e diferența. Se spune că se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezistă prea mult timp între ele cam asta de întâmplă cu ea. Găsește pe cineva care să îți pună vânt în pânze. Asta e important.”, se arată în videoclipul postat de Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt gata de căsătorie?! Ce plauri au cei doi după ce au devenit părinți
Social media

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf a devenit pentru a treia oară tată de băiat. Corina Caciuc a născut săptămâna trecută, într-o clinică din Capitală. Nașterea pare că a decurs cât se poate de bine, iar cei doi se bucură de venirea pe lume a primului lor copil. Laurențiu Reghecampf a dat tuturor vestea cea mare și a împărtășit în mediul online prima fotografie cu bebelușul.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf va purta numele Liam și a primit nota 10 din partea medicilor. Cel mic se bucură acum de toată atenția părinților și nu le dă prea mari bătăi de cap.

„Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit click.ro.